Youtube: tweelingziel


Voor alle tweelingziel relaties.

Lijkt me prachtig om dat eens te mogen ervaren.

5 gedachten over “Youtube: tweelingziel

 1. beste Marianne,

  Ik heb bijna 6 jaar een relatie gehad. Hij is toen weggegaan. En daar ben ik heel erg kapot van geweest. ik zei altijd tegen hem je bent net mijn spiegelbeeld, we voelden elkaar zo goed aan. wat ik of hij ook dacht vaak zeiden we op het zelfde moment het zelfde. alles is altijd heel goed gegaan. nu anno 4 jaar later heb ik altijd heel veel contact met hem, we kunnen elkaar niet loslaten. en ik weet dat hij nog heel veel van mij hou…maar hij is heel onzeker. ik weet dat hij mijn tweelingziel is. ik zit al heel lang in het spirituele. maar soms ben ik zo radeloos omdat het en dan voel ik dat hij weer een beetje depressief is en zich heel ongelukkig voelt. hij heeft adhd,maar een heel goed mens. hij weet ook dat we bij elkaar horen, maar is heel onzeker dan weer. als we elkaar een tijdje niet hebben gesproken dan is hij helemaal van slag en dan geef ik hem een healing op afstand! kan jij mij misschien een antwoord op geven. ik doe dit nu al 4 jaar.

  wachtend op uw antwoord Bep

  Like

  1. Beste Bep, beide zielen weten diep van binnen dat ze tweelingzielen zijn. Het is de moeilijkste en toch de prachtigste liefde die er bestaat indien beide zich helemaal open kunnen stellen. Soms is één van de twee er nog niet aan toe omdat veel oud bagage opgelost moet worden en vlucht men weg voor eigen gevoelens. Er zijn maar heel weinig tweelingzielen die samen een relatie aankunnen omdat de energie te sterk is. Eigenlijk kan men pas echt samenzijn wanneer beide zielen boven zijn.

   Wanneer je TZ het goed vindt dat je een healing geeft zonder toestemming, is het goed. Anders nooit doen zonder toestemming omdat het toch privacy en ruimte is waar je in betreed. Ieder mens is in de kern goed, alleen het Ego veroorzaakt veel problemen.

   Verder ken ik jullie beide niet en kan me daarom er ook niet inverdiepen. Hopelijk mag je weer samen komen als de tijd daar is. Wens je alle kracht en sterkte toe in je proces.

   Warme groet
   Marianne

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.