Geluk


geluk

Advertentie

6 gedachten over “Geluk

 1. velen kleintjes maken een groot, geluk zit hem in de kleine dingen die je ziet of doet, in het nu.als je naar kinderen kijkt en ziet hoe ze spelen vol overgaven geeft dat vreugde de vogels wat ze doen ,als ik op de weg ben en een valk zie geef dat vreugde een kat die achter een vogel aanzit ,vreugde een verlieft koppeltje jong of oud geeft vreugde en zo zijn er honderden voorbeelden waar je vreugde uit kunt halen, glimlachen naar mensen die voorbij komen 9 van de 10 keer glimlachen ze terug, ook herinneringen (leuke) geven vreugde,geluk en vreugde horen bij elkaar het is je geboorte recht , je hoef het alleen maar te zien. schrijf ze eens op dat wat je ziet en vreugde geeft voor je het weet leef je alleen nog in vreugde en geluk.

  Like

  1. Het zijn ook juist die hele kleine dingetjes die een groot geluk bezorgen in gevoel. Een kind, een dier, een lach, een meditatie, een rustmoment.

   alles wat je gelukkig maakt, hoef je niet op te schrijven, het woont in je hart 😉 Mensen zoeken geluk terwijl ze zelf het geluk zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.