Volle Maanwater


Vandaag is het weer Volle Maan en ook weer extra goed voelbaar.
Deze keer gaat het niet over de Maan zelf, maar over opgeladen water van de Maan.

volle maan water

Maak je eigen volle maanwater…

Volle Maan is voor veel mensen een periode waarin veel om hen heen gebeurd. Het bruist van de energie en het is een periode van bescherming, vriendschap en liefde. De energie die je voelt kun je inzetten om je doelen te bereiken die misschien nog wel wat energie of liefde kunnen gebruiken.

Je merkt het vaak de dagen voorafgaande aan volle maan. Er hangt iets in de lucht. Overal waar je komt is het druk en bedrijvig. Sommige mensen hebben een korter lontje of worden net iets agressiever. Mensen die gevoelig zijn voor de Volle maan hebben moeite met in sap komen , maar als ze slapen dan dromen ze diep en heftig met glasheldere en verwarrende beelden. Helderziende momenten zijn in deze tijd heel sterk. Met volle maan kun je volle maan water maken. Je kunt dit water voor allerlei dingen gebruiken: bijvoorbeeld om je edelstenen mee te reinigen, je planten ermee water geven of als helend drinkwater.

Maanwater versterkt je vrouwelijke kracht. Daarbij maakt het niet uit of je een man of vrouw bent. De kunst van het maken van maanwater is al eeuwenoud. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Pak een glazen kan gevuld met water (een fles kan ook) en zet deze in het volle maanlicht. Laat vervolgens de volle maan haar werk doen. De energie van de volle maan zal geabsorbeerd worden in het water. Zet je liever je kan binnen? Dat kan ook. Plaats dan je fles of kan achter het raam zodat vanaf deze plek de maan naar binnen kan schijnen. Je kunt buiten de kan afdekken om zo te voorkomen dat er beestje in kruipen. Haal ’s morgens de kan weg en bewaar deze op een koele plek.

 

Advertentie

6 gedachten over “Volle Maanwater

  1. Hoi Nicole, je kunt vele flessen Maanwater maken, het liefst met glazen flessen.
   Je mag iedere dag een glas opdrinken van Maanwater tot de fles leeg is.
   Kinderen mogen een half glas..

   Morgen is het ook weer Volle Maan, dus opladen maar 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.