Hoe jij paranormale krachten kunt ontwikkelen/


Paranormale gaven

We kennen allemaal wel iemand

In onze omgeving of kennissen kring die paranormale krachten heeft. Maar kun je het zelf ontwikkelen en zo ja… HOE? In principe kan iedereen iets ontwikkelen het zelfde als dat een kind niet meteen kan fietsen.. Je kunt bijvoorbeel je derde oog openen, waar door je een groot proces in gang zet. Hieronder vind je een aantal manieren hoe jij je paranormale krachten kunt ontwikkelen.

 1. Meditatie.
  Experimenteer met verschillende technieken, op youtube zijn vele geleide meditaties te vinden, gericht op het ontwikkelen van paranormale krachten, je hoeft het echt niet te overdrijven en als en ZEN boeddhist hele dagen achter elkaar te gaan mediteren. Je kunt het niet fout doen, alles wat je doet is goed! Als je dit voor een langere tijd doet dan zul je merken dat je diep in jezelf kunt komen en je je verbind met je spirituele energie! Je kunt ook nog gebruik maken van edelstenen bij je meditaties, dit is een manier waarop je de processen van het openen van bijvoorbeeld een chakra versneld.
 2. Fluoride -NO GO-!
  Fluoride is een NO GO, dit omdat fluoride de pijnappelklier verkalkt en de pijnappelklier de spirituele antenne is van het lichaam! Dus stop met Fluoride!
 3. Wordt je bewust van je omgeving.
  Als je wakker wordt, laat je ogen nog even dicht en probeer een aantal minuten alles op te nemen wat binnen komt. Wat hoor je? Wat voel je? Wat ruik je? Dit kun je overal doen, zit je aan het strand, sluit je ogen en wordt je bewust van alles wat om je heen is..
 4. Luister.
  Probeer je gehoor te verscherpen, overal waar je bent. Probeer tot in detail alles op te nemen.
 5. Volg je intuïtie.
  Sommige mensen hebben het uit zichzelf al, een sterk intuïtie. Andere hebben het ook, maar onderdrukken het, wat zegt je gevoel? Heb beste kun je je gevoel volgen.
 6. Let op je gedachtes en gevoelens.
  Dit heeft ook weer wat met je intuïtie te maken. Wat zeggen je gedachtes, wat zegt je gevoel? Gedachtes kunnen ook dingen betekenen die van je hogere zelf komen, het kunnen gedachtes van iemand anders zijn, het kunnen berichten van boven zijn.. Allemaal dingen waar je aan kunt gaan denken nadat je dit leest. Schrijf het anders op in een soort dagboek, zodat je het terug kunt kijken.
 7. Dromen.
  Dromen kunnen heel erg belangrijke boodschappen met zich meedragen voor je, daarom kan ik dan ook aanraden dat je je dromen opschrijft. De boodschap hoeft niet meteen duidelijk te zijn, maar zo kun je terug bladeren en later denken… “O, dit wordt er bedoeld”

Bron: http://hogerbesef.nl/hoe-jij-paranormale-krachten-kunt-ontwikkelen/

Er is eigenlijk niets paranormaal aan je zintuigen wanneer deze goed open staan. Het woord paranormaal heeft een bepaalde uitstraling die magisch of juist afstotend werkt op mensen. Ieder van ons is met deze gaven geboren, alleen worden ze niet benut doordat men te druk is met het leven.

Alleen al door te luisteren naar je intuïtie, bereik je al heel veel. Mijn eigen intuïtie is ook heel sterk en kan weleens eigenwijs zijn door er niet naar te luisteren en zit je zelf met de gevolgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.