Waarheid


waarheid

Herken mezelf hier helemaal in, alleen of ik een engel ben? laat ik liever aan anderen over.

Deze mensen moeten hard overleven in de keiharde wereld van nu..

Advertentie

8 gedachten over “Waarheid

 1. Ja helaas heb ik ook deze gewoonte om de mensen te helpen , maar helaas begrijpt Niet iedereen dat ,en voelt zich gauw Bekritiseert. Dit maakt het Zo moeilijk en ontdankbaar.jezelf wegcijferen kost Heel veel energie. Maar soms lukt het wel, en dat maakt het weer Goed. Spiritueel zijn werkt zo .

  Like

  1. Soms kan helpen, hoe goed bedoeld, verkeerd overkomen. Dat kan ook komen dat er iets terug wordt verlangt en is de intentie niet juist. Ook wilt niet iedereen geholpen worden en komt dat ondankbaar over. Zeker als men de achtergrond niet weet. Toch werkt spiritualiteit net iets anders, dat is werken met je zintuigen die zowel jezelf als de ander onvoorwaardelijk helpt.

   Like

 2. Iemand helpen is ook vaak omdat men de persoon wil verlichten als men in een meestal moeilijke situatie zit soms werkt het twee kanten op 1 je doet het met liefde 2 men kan iemand willen helpen en dat zien dat je de persoon helpt in zijn of haar situatie en denkt dat je degene helpt maar het kan ook zijn dat je jezelf bezwaard en dan is dat nog niet erg maar zorg dat je daar niet aan ten onder gaat gr joop

  Like

  1. Dat klopt Joop, met helpen kun je meerdere kanten op, zolang je jezelf maar geen schade berokkend. Soms is iemand er nog niet klaar voor om geholpen te willen worden, of liever door iemand anders en moet je dat ook respecteren. Net zoals hulp uit egoïsme om er zelf er beter van te worden, werkt nadelig.

   Warme groet
   Marianne

   Like

 3. Ja dat is goed gezien.
  Ik voelde de pijn van Zijn verleden. Wilde die bedekken met een warme deken van Liefde
  Dit werd verkeerd opgepakt.Ik zelf heb Nu Geleerd dataangeboden hulp/liefde Niet altijd Helpt. (Helaas)
  Soms Kan iemand Dit Niet Aan of Geloofd het Niet.
  Bedankt voor de Eye opener en geniet van de Dag.

  Like

  1. Sanny je kunt niet zomaar de pijn van de ander helen zonder toestemming. Ook al wordt dat met de mantel der liefde gedaan, wanneer iemand het niet wilt, behoort er respect voor te zijn. Zoals je al zegt helaas….voor wie is het helaas dan enkel voor jezelf.

   Soms kan men zich beledigd voelen omdat de aangeboden hulp niet aangenomen wordt. Dan is het belangrijk om eerst aan zich te gaan werken voordat men anderen gaat helen of helpen.

   Graag gedaan en fijne dag

   Eye openers zijn altijd mooi, mits er ook iets mee gedaan wordt

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.