Hoe overledene met ons kunnen communiceren!


Hier zijn een aantal manieren hoe overledene met on kunnen communiceren!

In onze dromen

In onze dromen staan we erg open voor allerlei invloeden. Je bent tenslotte niet meer gebonden aan de fysieke wereld. Onze geliefde overledene kunnen dan ook makkelijk met ons communiceren. Ze kunnen je een bericht geven, een boodschap, iets wat je zou moeten weten, of iets waar je expliciet om hebt gevraagd.

Door geur

Rookte je vader of opa altijd pijp. Had je moeder altijd die ene herkenbare parfum op? Nu is hij/zij overleden en ineens ruik je deze geuren in huis.. Dat is een teken dat ze bij je zijn! Ze willen je niet laten schrikken dus doen ze het heel subtiel op een manier waarvan jij denkt: Hey … Rookte ook pijp, of Hey… had altijd deze parfum op! Zo schrik je niet maar kunnen ze jou laten weten dat ze bij je zijn.. Als je dit ruikt, dan kun je tegen ze praten en vragen of ze een boodschap voor je hebben en deze kunnen vertellen in je dromen!

Door objecten te laten bewegen

Kunnen de doden objecten laten bewegen? Ja dat is heel goed mogelijk.. Het is niet zo dat je een poltergeist in huis hoeft te hebben, zodat er objecten bewegen, overledene kunnen dit ook! Vraag me niet hoe dit precies in elkaar steekt want daar heb ik op dit moment gaan verklaring voor behalve dat het een manifestatie zou kunnen zijn van energie, net zoals een mens met telekinese objecten zou kunnen laten bewegen.

Door een Medium

Overledene zijn energie, en als je naar een goed medium gaat, dan kan deze indien de overledene er is communiceren met de overledene. Je moet de overledene wel even rust gunnen kort na overlijden. Hij/ zij zal zich tenslotte moeten aanpassen aan zijn/ haar terug keer in het hiernamaals. Geef het wat tijd, en ga dan pas naar een medium, anders kan het zo zijn dat je helemaal geen contact krijgt en dat zou o zo jammer zijn.

Bron: http://hogerbesef.nl/hoe-overledene-met-ons-kunnen-communiceren/

Advertentie

4 gedachten over “Hoe overledene met ons kunnen communiceren!

 1. Ik heb me ooit laten vertellen dat contact met overledenen niet gewenst is en dat de overledenen waar je denkt contact mee te hebben in feite demonen zijn die geen al te beste bedoelingen met je hebben. Ook in je slaap ben je niet veilig voor deze gezanten van de duivel.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat klinkt bekend Suske, is tegen mij ook al gezegd, maar wel door aanhangers van de kerk of bepaald geloof. Hoe kun je een dierbare overledene die liefdevol in je droom verschijnt, een demon, geest of duivel noemen?

   Weet je, er bestaat geen duivel, demonen of spoken. Het zijn creaties van de menselijke geest gedreven door angst en geweten.

   Wanneer we diep in ons hart voelen, weten we dat er een goddelijke bron is, waar we allemaal vandaan komen. Alleen zijn we zo goed niet meer verbonden met deze bron doordat we onze ellende, verdriet en pijn achterna lopen. Met andere woorden, we zijn van ons innerlijk pad verdwaalt door levens heen.

   Geloof niet alles wat tegen je gezegd wordt, ook mij niet, maar luister naar je eigen innerlijke waarheid 😉

   Geliked door 1 persoon

 2. Zo’n 9 jaar geleden nu heb ik onder de sterrenhemel en maan om hulp/genezing gevraagd aan mijn overleden dierbaren. Alsook vroeg ik om een seintje te geven. Nog diezelfde avond en nacht heeft mijn man drie keer de autoradio uit moeten zetten. Hij speelde loeihard zonder dat de auto op contact stond. De garage kon niks vinden in de electronica!
  Jaren later hebben we de auto verkocht op de radio na. Deze hebben we voor onze jeugd ingebouwd in de garage waar een barretje stond om met vrienden te chillen.
  Mijn tante kwam plotseling te overlijden in deze tijd. En diezelfde radio ging wederom vanzelf spelen wanneer we de garagedeur opende! Dit kan toch dan geen toeval zijn geweest?

  Liefs Marion ♡

  Geliked door 1 persoon

  1. De Kosmos en Goddelijke wereld werken niet zoals wij op Aarde werken. Ook niet met boodschappen die in een andere vorm wordt gegeven. Een ziel die zijn/haar geestelijke gesteldheid onder controle heeft, kan daar ook niet handelen. Hoe sterker de gedachtenkracht, des te sterker de handelingen zoals spelen met lampen, radio’s, deuren of dingen laten verdwijnen. Is heel knap pmdat wij weten wat een zwaartekracht voorwerpen kunnen hebben of ze te bedienen. Nee is geen toeval omdat dingen je toevallen. Zelf ook prachtige, maar ook bizarre toestanden gekend, wat niet alles is even positief 😉

   Liefs
   Marianne

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.