Mededeling medebloggers


Ik zit alweer even met een gevoel die ik toch eens wilt delen. Bij WordPress groeien blogs als paddenstoelen uit de grond, de een na de ander volgt je met de bedoeling….Ik volg jou, jij volg mij omdat ik meer volgers op mijn blog wilt hebben. Ik geef jou Likes, jij geeft mij Likes, doe je dat niet? dan ontvolg ik je en zie je mij niet(meer). Een soort spelletje die verplichtingen mee geeft waar ik dus zeker niet aan mee ga doen. Mede ook omdat ik geen kuddeloper op blogs ben.

Mijn blog is anders dan de blogs van nu, geen fashion, kleding, makeup dat met de media mee draait of geen persoonlijke ellende deelt waarmee men de lezers of volgers mee lastig valt. Daarom men moeilijk een keuze kan maken om een bericht op mijn blog een Like te geven dan enkel alleen uit verplichting.

Ook wordt vergeten dat de nieuwe blogs die men gaat volgen omdat ze zo interessant en boeiend zijn, ook weer gaan vervelen omdat nieuwere blogs dan weer veel leuker zijn. Die dan ook de ene Like na de andere krijgt en zo ook vele reacties gedeeld worden. Zo worden de blogs die men al veel langer volgt en die in het begin zo geweldig was, vergeten of zijn ineens saai geworden. Dat geeft geen kwaliteit aan mijn blog, eerder kwantiteit.

Hiermee ga ik in vervolg ook alleen op mijn gevoel af en volg nu alleen nog de blogs vwaarvan ik voel deze oprecht geïnteresserd zijn in mijn schrijven en niet uit verplichting!
Dit schrijven mag voor sommige heel raar of apart overkomen, maar ik ben dan ook ”apart” en wil dat blijven ook, geeft me een gevoel geen kuddeloper te zijn waar je toch buiten valt.

Advertentie

50 gedachten over “Mededeling medebloggers

   1. Had ik het ,dacht gisteren nog bij Demi over , over die volgers , kan je terug lezen als je wil . We moeten eens wat vaker aan de vriendschapsboom schudden , vallen die rotte eikels er van zelf wel uit , hihi . Fijne dag , dikke knuffel , X

    Geliked door 1 persoon

    1. Dat klopt Anja, bij Demi was ik zelfs nog eerder met dit schrijven, dat was de ”bom” die me tot dit schrijven aanzette, maar ook eigenlijk al veel langer mee zit.

     Hahaha dan gaan we die boom dan maar eens heel goed schudden. Want ik ga absoluut geen nieuwe blog meer volgen. eerder ontvolgen. Fijne dag en dikke knuffel terug X

     Like

 1. Prachtig ….geen meeloper zijn ….je eigen gevoelens volgen ….niets doen omdat een ander dat ook doet of wil (modeverschijnsels) …..ik doe dat ook helemaal niet … ik volg mijn intuitie en die zit altijd juist……Bedankt voor deze uitleg …… …… soms lijkt het of je er totaal niet bij hoort als je anders reageert …… IK VOLG MIJN WEG …………NIET DIE VAN EEN ANDER; BEDANKT !

  Like

  1. Bedankt Delphine voor je reactie en dat je jezelf erin herkent. Helemaal mee eens, volg je eigen pad en bewandel niet het pad van anderen, daar loop je nooit zo lekker op als op die van jezelf.

   Geen dank maar graag gedaan.

   Like

 2. Het volgen heb je altijd zelf in de hand. En ongeacht of je nu volger hebt of 1000. Soms is het gewoon beter bescheiden aan volgers te hebben.
  Daar komen dan ook de mooiste teksten uit voort als er geantwoord wordt. Want ook dat hoeft zeker niet op alles een antwoord te geven.

  Iedereen maakt uit over wat ze willen schrijven en juist dan kan je heel veel zien waar iemand zich mee bezig houd. En is het ook weer aan jezelf of je het lezen wilt.

  De meeste blogs gaan over dagelijkse dingen, en juist die andere die niet het dagelijkse naar voren brengen worden gelezen door de mensen die daar interesse voor hebben

  Heel veel schrijven over leed, ja Marianne ook jij soms misschien onbewust. En ook daar doet iedereen mee wat hij/zij wilt. Want soms is het ook nodig om het te delen om tot een inzicht te komen.

  Aum Shanthi

  Like

  1. Het zelf volgen heb je inderdaad zelf in de hand, alleen niet wie je blog gaat volgen. De meeste volgen alleen om zelf meer volgers te hebben. Wordt je daar populairder of interessanter door? Zoals je schrijft, beter bescheiden aantal volgers dan die het schrijven waarderen en dat zijn op mijn blog bijna alleeen email vlogers waar ik dan ook heel blij mee ben. Natuurlijk hoeft niet ieder bericht reacties, maar waar vele bloggers eerder wel deelden, zie je bijna niet meer terug, wel op de nieuwe blogs die ze volgen. Voor wie of wat dan nog volgen? volg en like dan alleen de blogs die nu interessanter zijn. Mooie en diepe inzichten worden nog weinig gedeeld omdat er weinig voorkeur voor is.

   Zelf volg ik heel weinig blogs en laat oudere blogs niet vallen voor de nieuwere, dat is kwaliteit en waardering geven aan blogs die mijn interesse hebben. Maar ook omdat ik geen kuddeloper op blogs ben en alles volgt.

   Over het algemeen deel ik dingen waar lezers iets mee kunnen, heel weinig over mijn eigen leed. Ja mijn gezondheid heel soms en soms de reden waarom ik even afwezig ben. Maar niet heel mijn leed, ellende, kommer en kwijl deel ik, dat doe ik veel liever persoonlijk. En je ken me en weet hoe ik ben, leg mijn hart en ziel niet zomaar open en bloot neer. Wanner ik dat zou doen, komen er nog meer volgers bij uit sensatielust en kan ik beter een persoonlijk blog gaan starten. Dus hier ben ik niet helemaal met je mee eens.

   Meestal wordt er niet naar inzichten geluisterd dan alleen aandacht vragen waar men mee zit. Goede raad wordt dan ook niet aangenomen dan alleen wat men wilt horen/lezen, maar wel aandacht aan gegeven wordt. Maar goed, ieder het zijne of hare, mijn energie besteed ik hier in ieder geval niet aan. Het is alleen mijn gevoel waar mee te zitten in blogland en eigenlijk niet zo zeer wat anderen schrijven,delen, liken of what ever.

   Like

  2. Ook de volgers heb je in de hand. Niemand zegt of je daar naar toe moet gaan.
   Ik wist Marianne dat ik dat antwoord ging verwachten ;-). Maar als schrijf je afwezigheid door of voor ziekte ben je ook eigenlijk bezig met het openbaar te maken.

   Er zijn blogs die iets naar voren brengen en dat is altijd prachtig om te lezen, maar er hoeft niet altijd op gereageerd te worden.
   Net zoals bloggers overal gaan op reageren, lezen ze dan wel de tekst denk ik wel eens bij mezelf.

   En als je overal zou op reageren dan moet je als mens niet meer gaan slapen dan zit je gekluisterd aan je pc vast.

   Aum Shanthi

   Like

 3. Ik ben tevreden met de volgers die ik heb. Bij sommigen ga ik langs bij anderen niet. Ik heb momenteel 200 volgers maar beperk et tot een handvol omdat ik anders uren te kort zou komen op één dag om overal reacties te plaatsen of te liken.
  Ik ben het dus volledig met je eens.
  Groetjes.

  Geliked door 2 people

  1. Bedankt Sukse om je reactie en waar ik me helemaal in kan bevinden. Mijn blog wordt gevolgd door 136 bloggers. Deze volg ik niet allemaal terug dan alleen een handjevol, precies om de reden die je zegt. Je komt niet alleen tijd tekort, ook de kwaliteit gaat zo verloren. Ook je eigen blog(s) komen dan toch ook altijd op de eerste plaats.

   Fijn dat je het ermee eens bent, al hoeft dat niet per se 😉

   Geliked door 1 persoon

 4. Wanneer de ene blogger na de andere je blog volgt, heb je dat in de hand Bruno? in ons administratiepaneel zit geen knop om deze van je blog te ontdoen, maar ze staan wel in je volgerslijst. Wat ik al zei, volg deze heel weinig terug, zeker niet omdat het een hele andere categorie is die niet mijn interesse heeft. En ach dan is mijn blog maar ”anders”, beter dat dan de kudde.

  Yep en ik wist dat je dat zou schrijven dat je mijn antwoord zo verwachtte. Als je op vakantie gaat, deel je dat toch ook mede aan je lezers? zo doe ik dat wanneer afwezig te zijn door iets in mijn gezondheid. Dan nog is gezondheid een hele andere kwestie dan wat je verder overal leest over leed en ellende.

  Velen lezen niet eens echt wat er geschreven wordt en deze reageerders verspillen hun energie ermee omdat ze niet schrijven wat men graag wilt lezen, en om de zaak af te doen, krijgt men een Like voor de moeite voor het reageren, energie verspilling noem ik dat.

  Niets ontgaat mijn oog en dat maakt me alert om weinig blogs te volgen.

  Like

  1. Als ze je via mail volgen kan je ze niet verwijderen, anders kan je altijd ze verwijderen.
   En ja als je ze zelf niet volgt haken ze ook van zelf af hoor. Af en toe een schoonmaak houden helpt hier in.

   Op vakantie wel zodat men weet dat ze geen schrijven moeten verwachten. Maar niet als het over gezondheid gaat. Daar zal ik zeker nooit over schrijven hoe zoek of moeilijk ik het ook zou mogen hebben.

   Als niets je oog ontgaat dan lees je toch ook maar als wat in dit wereldje gebeurd. 😉

   En als je nu dit allemaal leest is het echt eens goed dat er over geschreven wordt. Want voor wat willen bloggers toch allemaal zoveel volgers of worden genomineerd na allerlei vragen te hebben beantwoord.
   Als ze dat dan ook moeten doen in zoiets vraag het dan gewoon op de man af zeg ik altijd.

   Aum Shanthi

   Geliked door 1 persoon

   1. Email volgers zijn de mensen die belangeloos interesse hebben in je schrijven, die verwachten geen volgen terug. Het zijn dan ook deze die het meeste vragen of delen en daar is mijn blog ook voor bedoeld.

    Als er een knopje in ons admin paneel zit om bloggers uit de volgerslijst te halen, dan zou ik deze graag lezen. Ze voegen geen waarde toe.

    Daar geef ik je weer wel gelijk in, zo eerlijk ik mag zijn. Schrijf inderdaad weleens over gezondheid, soms omdat ik ook wel eens iets persoonlijks wilt delen of ermee te zitten. Toch is dit nog niets vergeleken wat ik elders lees…Maar wel een eye opener die ik een beetje vergeten bent. Zo schrijf ik ook nies meer over mijn huidige situatie en die weten alleen zij waar ik het persoonlijk mee deel, ook dat zijn er heel weinig.

    Men wilt misschien meer volgers om zich Popie Jopie of populair te voelen, hetzelfde geldt voor blog anomaties of award. Welke meerwaarde geeft dat aan je blog. Omdat je uit gekozen bent uit zovele blogs, maakt je dat beter dan andere blogs? zo ook Tags, ook zoiets, waarvoor mee doen aan tags? om een stukje van jezelf te delen? daar kan ook gewoon om gevraagd worden en dan nog wat men wilt delen.

    Soms is het inderdaad nodig om eens dit onderwerp aan te halen. Je ziet dat er meerdere bloggers ermee zitten, maar WAT gaat er men mee doen? Geloof me, weinig. of niets, want men wilt geen volgers kwijt.

    Niet blogs of internet bepalen mijn leven, ik bepaal zelf wat en waar te doen op de pc.

    Dat is even geleden dat er zoveel gedeeld is op een schrijven.

    Like

        1. Lijkt me heel sterk wanneer men 100 of 200 blogs of zelfs meer volgt, er dan nog echt gelezen wordt of interesse heeft voor wat er geschreven wordt. Mij lukt dat in ieder geval niet, zou niet eens tijd voor mijn eigen blog over hebben. Buiten dat om, geen kudde voor mij. Alleen het woord al….

         Like

          1. Begrijp wat je bedoeld, alleen voor mezelf is dat geen kwaliteit van bloggen. En voor wie of wat dan zoveel blogs te volgen? om zelf meer volgers te krijgen toch? En juist van dat spelletje wordt ik moe,…ik volg jou en jij volgt mij, net zoals Liken. Verplichtingen zijn dat, geen spontaniteit meer.

           Zie nu net dat ineens 2 bloggers verdwenen zijn uit mijn lijstje, en dat spreekt genoeg op zich.

           Geliked door 1 persoon

          2. Dat zal ieder voor zich uitmaken denk ik.
           Want het is zo als je enkele bloggers hebt die like of een tekst schrijven maar je hebt 1000volgers is dat nog niet omdat je alle blogs dagelijks leest.

           Dat zijn dan toch geen bloggers die het doen om de tekst maar om via jouw blog gevolgd te worden.
           Want daar wordt het voor gedaan.

           Maar ik denk dat nu er een mooie uiteenzetting staat van het blog leven.

           HIHI met dank aan alle schrijvers.

           Aum Shanthi

           Geliked door 1 persoon

          3. Helemaal mee eens, mag men zelf uitmaken. Er is geen verplichting om dagelijks te reageren. Maar een blog die men lang volgt en ineens vergeet door alle nieuwe blogs die dan interessanter zijn, kan bij mij er niet in.

           Laten we eerlijk zijn, bijna iedere blogger doet het toch om meer volgers te krijgen. Ook dat wordt in blogland een verplichting waar iedereen aan mee doet en het ook zo voedt. Het lijkt wel politiek 😀

           Ook ik sluit hiermee af en bedank ieder voor de bijdrage.

           Geliked door 1 persoon

 5. Blijf zoals je bent ,dat is prima Jouw manier ,hier kies ik ook voor ! Ik ben uniek ,jij ook ! Hier hou ik van ,dit is mijn geluk ,jezelf zijn! Lieve groet Hilda

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Geliked door 1 persoon

  1. Zo is het Hilda, altijd je eigen unieke pad bewandelen, bedankt. Ondanks dat blijven er toch altijd 2 groepen, de kudde en buitenstaanders, en ik blijf toch liever mezelf net zoals jij 🙂

   Warme groet terug
   Marianne

   Like

 6. Doe waar je je prettig bij voelt. Voor wat betreft de bloggers die ‘anderen lastig vallen met hun ellende’ : zodra jij dit zo voelt Mareiki moet je absoluut deze blogs niet meer lezen, laat staan volgen. Ik maak veel ellende mee, en ik blog daar ook over, maar ik heb geenszins de intentie jou of wie dan ook lastig te vallen met mijn persoonlijke ellende. De keuze om te komen lezen ligt echt alleen bij jou.

  Geliked door 2 people

  1. Narda, er is natuurlijk wel een verschil HOE en welke ellende men deelt. Sommige piepen, klagen om aandacht omdat ze zichzelf zielig vinden. Krijgt men die? dan wordt het niet gelezen of afgedaan met een Like. Ik weet en voel dat jij jouw ellende wilt delen als uitlaatklep. Maar dat is ook niet de enigste reden waarom ik deze mededeling heb gedaan. Het is vooral dat er zoveel kuddelopers zijn op blogs om zelf veel volgers aan te trekken. Ook via mijn blog hebben vele bloggers nieuwe blogs gevonden en zie je bijna niemand meer terug.

   En ja, ik lees de echte ellende heus wel ondanks mijn eigen ellende. Want mocht ik die ook gaan delen zouden de lezers hard weglopen, want die is ook niet misselijk hoor. Alleen ga ik niet mijn hele leven open en bloot gooien zodat iedereen mee kan genieten, want stille genieters zijn er genoeg. en daar staat men weinig bij stil.

   Like

   1. Als anderen mensen stil van mijn ellende willen genieten, dan wens ik ze heel veel plezier. Mij raakt dat niet. Als je daar je lol moet halen, haha, dan kan ik alleen maar een diep medelijden met deze mensen hebben voor ik mijn schouders daarover ophaal. Laten we gewoon allemaal lekker doen waar we ons goed bij voelen. Je hebt gelijk hoor, sommige volgen alleen om zelf volgers te krijgen. Ook prima. Ik heb gelukkig een aantal lieve vaste bloggers waar ik het gewoon fijn mee heb. En jij hoort daar voor mij ook bij.

    Geliked door 2 people

    1. Dat is het enigste wat je kunt doen Narda, je schouders ophalen om leedvermaak. Voor mezelf is het een geleerde les die ik nooit vergeet….al schrijft men nog zo aardig of vriendelijk, het gezicht tijdens het schrijven wordt nooit gezien..

     Fijn dat je begrijpt wat ik bedoel met het volgen, het geeft niet meer kwaliteit aan je blog, eerder kwantiteit. Het verplichte spelletje van ik volg jou en jij volg mij triggelt me heel erg en bijna iedereen doet eraan mee.

     Dat waardeer ik om bij de vaste en lieve bloggers te horen. Al schrijf ik niet veel om ook aan mezelf te moeten denken, mijn belangstelling is oprecht en gemeend.

     Bedankt om te delen Narda

     Like

     1. En dat ‘jij volgt mij en ik volg jou’ is nog niet zo erg, maar ik vind het ronduit onbeschoft als mensen je inderdaad alleen gaan volgen om zelf meer volgers te krijgen en jou dan na een paar dagen weer ontvolgen. Echt raar vind ik dat.

      Like

      1. En dat doen juist de meeste Narda, ze gaan terug volgen alleen omdat ze zelf gevolgd worden. En eigenlijk nog meer om de reden die je aanhaalt die bijzonder irritant is. Dat heb ik gisteren nog ondervonden met een blogger die zich aanmeldt en een uur later weer is verdwenen. Voor wie of wat dit spelletje spelen?

       Maar goed, met dit artikel te delen is er voor mezelf heel wat duidelijk geworden. Blogland is net als politiek, je hoort bij de kudde of je bent een buitenstaander. Hoe meer volgers, hoe populairder je bent, alleen waarmee vraag ik me dan af 🙂

       Like

 7. Ik zie af en toe een bericht van je voorbijkomen in de tags die ik volg. En volgers heten natuurlijk niks voor niks ‘volgers’, daarmee is het logisch dat je niet iedereen terug volgt, je wordt tenslotte geen ‘vrienden’ zoals op Facebook ofzo. Maar ik vind het wel een goed en duidelijk bericht! Helemaal mee eens! Al kijk ik meestal wel even naar een nieuwe volger of zijn/haar blog interessant voor mij is. (Ik ben dan ook nog niet zo lang actief, dus ben nog steeds op zoek naar nog een aantal bloggen die ik zelf kan volgen, gewoon omdat ik het leuk vind om berichten van anderen te lezen)

  Like

  1. Ahhh Facebook, net als blogland ook zo irritant. Mensen die denken popie jopie te zijn met vele nep ”vrienden” die men niet eens kent. Is eigenlijk met bloggers ook zo, hoe meer aanhang, des te beter vindt men zich. Behalve dat lezen ze eigenlijk niet eens de reacties, behalve wat in hun straatje valt.

   Mijn blog valt voor vele bloggers in een hele andere categorie die niet boeiend of interessant is voor hen en dan toch volgen? Zoek dan liever een blog die wel interessant is zeg ik dan maar. Bespaart hoop tijd en energie uit

   Zou je aanraden Dee, ga niet op zoek naar blogs, ze komen vanzelf op je pad.

   Like

   1. Frustratie al om lees je, en wie wordt er gefrustreerd die het zich aantrekken en zich dan maar overal mee in te laten gaan zoals facebook en blogwereld. Als men dat niet wilt voelen is het gewoon heerlijk om het niet te hebben en in de blogwereld te doen waar je eigen gevoel in ligt.
    En al zijn er nu die andere volgen dan is het een teken dat ze ook iets brengen daar de lezer iets mee kan doen. En men hoeft daarom niet gevolgd te worden of ze gaan volgen.

    Aum Shanthi

    Like

    1. Ook hierin is iedereen vrij om het wel of niet te lezen, wel of niet te reageren

     Dit bericht heeft heel wat omhoog gehaald. Ja ook mijn gevoel dat ik wilde delen omdat ik hier al langer mee zit en gewoon normaal wilt bloggen zonder al extra verplichtingen en gezeur van volgen omdat de ene na de andere blogger zich aanmeldt en dan vervolgens weer afmeldt. Bloggen is geen spelletje.

     Wat je zegt en ik zelf ook al schreef, het lijkt Facebook wel waar ook niet mijn prioriteit ligt behalve pagina’s; van spiritualiteit, alternatief genezen of gezondheid. Verder zie je mij daar niet en net als in blogland ook mijn eigen pad wilt bewandelen.

     De meesten volgen toch echt blogs omdat ze zelf gevolgd worden zoals hier meer te lezen staat.

     Like

     1. Maar bij wie brengt het nu het meeste naar boven. Toch maar bij deze die het zich aantrekken en er een probleem van maken.
      Of ze zich nu aanmelden en blijven of aanmelden en weer vertrekken wat is het probleem erin.
      Net zoals mensen mogen schrijven of niet schrijven ook dat is hun goed plicht.

      Maar je zit dan wel op facebook en of je nu alleen maar gaat kijken op bepaalde forums ook dan wordt je geliket ik hoor dat wel eens zeggen van mijn dochter.
      Dus het komt toch maar overeen uit. En je hebt dat allemaal zelf in de hand. Zoals ik al schreef, je hebt je doen en laten zelf in de hand;

      Of de meeste volgen blogs omdat er even goed goede teksten te lezen zijn. En je hoeft niet gevolgd te worden om die te lezen.

      Aum Shanthi

      Like

      1. Het probleem is niet aanmelden op zich, maar voor wát aanmelden en zich nooit laten zien omdat je niet terug volgt, dan gaat het toch niet om je blog of om wat je schrijft. Op mijn blog is ook iedereen vrij om te reageren of niet, ook al is mijn blog anders dan de andere

       Op Fabebook lees ik alleen maar wat ik al zei, alleen bepaalde pagina’s die belangrijke informatie meegeven en deze artikelen ook op mijn blog deel. Op forums weet ik niet omdat ik allang geen forums volg.. Mijn lesje daarin geleerd zoals je weet.

       Of er goede teksten geschreven worden, daar heeft ieder een eigen voor keur in, het is maar waar je van houd of waar je interesse naar toe gaat. Laten we even heel eerlijk zijn, er zullen zeker wel vraagtekens zijn op sommige blogs zoals je zelf ook aanhaalde.

       Gisteren dacht ik klaar te zijn met dit artikel, blijken dus er mensen te zijn die ook graag hun mening geven en die dan ook een antwoord verdienen.

       Like

 8. Op de verkeerde plek er geplaatst, vandaar nogmaals.

  Buiten de enkele blogs die ik volg, lees ik ook andere blogs. Het valt me dan ook erg op dat er veel verschil gemaakt wordt. De één krijgt wel een Like voor een reactie en de ander niet, is ergens geen respect hebben voor het schrijven. Vandaar ik ook steeds minder ga reageren op blogs en misschien komt de tijd het helemaal niet meer te doen en uit WordPress wereldje uit te stappen en alleen bij mijn eigen blog te blijven.

  Buiten dat om past dit blog niet tussen andere blogs die populairder en interessanter zijn en daarom nog weinig gelezen en gereageerd wordt 🙂

  Like

 9. Ik ben heel nieuw in blogland dus waarschijnlijk weet ik het nog allemaal niet zo goed …

  Of mensen nu over fashion, kleding, make-up, topics uit de media of hun over hun persoonlijke ellende bloggen, dat is toch hun goed recht? Ze schrijven allemaal over dingen die hun nauw aan het hart liggen, de dingen waar ze mee bezig zijn, hun interesses, hun leefwereld. Respect daarvoor, en heerlijk dat de onderwerpen zo uiteenlopend zijn, we zijn allemaal apart. Voor ieder wat wils dus. Niemand valt iemand daarmee lastig, mijn gedacht. Je kiest nog altijd zelf wat je al dan niet wil lezen, toch?

  En of iemand je nu al lang of voor even of helemaal niet volgt of volgt omdat ik haar/hem volgt? Who cares? Dat iemand iets liked in de hoop/verwachting een like terug te krijgen, ja en? Wat is daar zo erg aan?

  Ik ben beginnen schrijven omdat, ja omdat ‘het’ eruit moet, ‘het’ wil vertelt worden. Leuk als mensen daarop reageren of iets liken, maar daar is het me ‘au fond’ niet om te doen. Dat is gewoon een erg leuk extraatje.

  Zoals ik zei, ik begrijp deze hele post niet maar dat zal zeker komen omdat ik nog maar mijn eerste babypasjes in blogland zet. 🙂

  Like

  1. Ilse je schrijft dat je nieuw bent in blogland en blijkbaar ook nog niet veel met deze zaken te maken gehad.

   Wanneer je goed mijn bericht heb gelezen, zie je geen veroordeel waar andere bloggers over schrijven, behalve dat mijn blog een hele andere doel heeft en er eigenlijk niet tussen past. En daar valt niemand valt mij lastig mee omdat ik zelf kan kiezen wat ik lees.

   Likes geven om vriendendiensten of wedstrijdje passen ook niet bij mij, behalve dat ik het geschrevene waardeer en daarom ook een Like geef.

   Iedereen beleeft een eigen visie en waarheid, wanneer men dat van elkaar kan respecteren is er verder geen probleem.

   Wie weet wanneer je langer in blogland mee draait, je het ook eens anders gaat bekijken 🙂

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.