Geef jezelf..


waardering

Nooit waardering of goedkeuring bij anderen zoeken, deze zullen het nooit aan jou maar juist aan anderen geven..

Advertentie

6 gedachten over “Geef jezelf..

 1. Ik had een ( Relatie ) van ruim een jaar.Ik ben meestal een open boek ik speel geen verstoppertje, Ik ben HSP en heb door heftige gebeurenissen in mijn leven dat begon op de de leeftijd toen ik 4 jr was toen is mijn moeder ….ik hoef niet in details te treden ten eerste omdat ik de normen en waarden heb om op je site het niet te shockend te schrijven .Maar ik sindsdien een hoop ellende etc meegemaakt en daardoor ptss in zware vorm maar de persoon waar ik de relatie had stuurde mij de beschrijvende uitleg van ptss waar men toe in staat is ik dus dat deed mij zo een pijn nu zelfs springen de tranen me in de ogen Maar nu komt het ik heb van een hoop diagnoses cq aandoeningen gehoord maar sorry als ik mensen kwetst deze persoon heeft NPS ik heb dit een beetje bekeken maar dat is verschrikkelijk nu gaat de persoon nog door gewoon om me te laten escaleren maar probeer sterk te blijven gr joop

  Geliked door 1 persoon

  1. Goedemiddag Joop

   HSP-ers kennen een moeilijk en zwaar leven, zeker wanneer we (nog) niet weten hoe gevoelig we zijn. Pas na bewustwording vallen vele puzzelstukjes op z’n plaats en weten we de reden van het hoe en waarom. Je hoeft niet in details te treden, voel precies wat je bedoelt met je moeder. Je mag delen wat je kwijt wilt, wie het te shockerend vind, reis maar verder in eigen vrije wil.

   Mensen kunnen inderdaad hard op je ziel trappen en zout in de wonde wrijven, voor wie of wat eigenlijk? om te laten zien en voelen waarin zij in staat zijn. Hoe geweldig narcisten zichzelf vinden?

   Ja ken zelf deze ook van dichtbij en heb er eigenlijk medelijden mee omdat zij niet kunnen voelen wat wij voelen….respect, liefde, mededogen, vriendelijkheid, onvoorwaardelijke liefde. Vind je niet bij hen dan alleen egoïsme waar heel veel kwetsbaarheid achter schuilt. Ergens doen deze mensen alleen zichzelf pijn. Neem de woorden van deze narcistische persoonlijkheid niet tot je. Blijf bij jezelf, alleen jij weet wie je bent en niet een oordelend persoon.

   Weet heel goed van mezelf ook hoe moeilijk het is om sterk te blijven, maar we kunnen het en dat is wat telt en zegt genoeg over ons HSP-ers 😉

   Bedankt Joop voor je schrijven en om te delen.

   Warme groet
   Marianne

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.