Top 5 edelstenen voor vrouwen


Heb jij wel eens last van vrouwenkwaaltjes? Al eeuwenlang is bekend dat edelstenen en mineralen een geneeskrachtige werking hebben. Ontdek daarom hier welke geneeskrachtige stenen jou kunnen ondersteunen! Draag ze op de huid voor een maximaal effect.

  1. Premenstrueel syndroom (PMS) Veel vrouwen hebben er maandelijks last van: een aantal dagen voor de menstruatie zitten ze niet lekker in hun vel. Hoofdpijn, vocht vasthouden, vermoeidheid. Het zijn kenmerkende symptomen voor PMS. Net als prikkelbaarheid en depressieve gevoelens. Hormoonschommelingen zijn hier waarschijnlijk debet aan. Gelukkig is er een aantal geneeskrachtige stenen dat uitkomst kan bieden. Vind uit wat bijvoorbeeld astrofylliet, chrysocolla, of eilatsteen voor jou kunnen betekenen.

 - 2. Menstruatiekrampen Elke maand is het weer zover: menstruatiekrampen. Sommigen onder ons hebben er zoveel last van dat het hun functioneren in de weg staat. In plaats van pijnstillers te slikken om het dragelijk te houden, zou je ook enkele stenen en mineralen kunnen uitproberen. Neem het mineraal koper, dat menstruatiepijnen vermindert. Of draag wit labradoriet, dat eveneens helpt bij menstruatieklachten. Of wat dacht je van serpentijn, dat spierkrampen en menstruatiekrampen laat afnemen.

  1. Onregelmatige cyclus Een onregelmatige cyclus kan heel vervelend zijn. Bijvoorbeeld als je zwanger wil raken. Piemontiet-kwarts-glimmer, topaas en rozenkwarts bevorderen de vruchtbaarheid en dus een regelmatige cyclus. Ook Violette toermalijn helpt om je hormoonhuishouding te harmoniseren. Blijft je menstruatie vaak uit? Maansteen brengt je hormooncycli in overeenstemming met de ritmes van de natuur. Of heb je juist een super korte cyclus? Draag dan lapis lazuli met calciet. Deze prachtige blauwe steen met witte adertjes vertraagt de menstruatiecyclus. Is je menstruatie verlaat of wil het maar niet doorzetten? Gebruik dan mondoliet. Die steen helpt bij onderbroken en verlate menstruatie.
  2. Bevallen Wij vrouwen hebben de unieke eigenschap dat we het leven door kunnen geven aan ons nageslacht. Daar moeten we echter wel wat voor doen. Bevallen is voor de meeste vrouwen geen pretje, hoewel de ervaringen verschillen. Voor iedereen geldt echter dat het mineraal biotiet je een handje kan helpen. Deze steen – die ook bekend staat als ‘barende steen’ – activeert de weeën en ontspant je bekkenbodem en baarmoedermond. Geen gek idee om deze bij de hand te houden dus als je gaat bevallen! Ook flogopiet bespoedigt de geboorte.

  3. Overgangsklachten In de overgang of menopauze neemt de productie van het hormoon oestrogeen af. Je bent niet langer vruchtbaar en je kunt last krijgen van diverse irritante kwaaltjes. Van opvliegers tot gewichtstoename. Een beetje hulp kun je in deze periode wel gebruiken. Maansteen kan een uitkomst zijn. Deze steen is voor veel vrouwenkwalen goed. Het brengt je hormooncycli in overeenstemming met de ritmes van de natuur en helpt je soepeler door de overgang heen.

http://www.altamira.nl/spiritualiteit/edelstenen/recente-artikelen/geneeskrachtige-werking-van-stenen-voor-vrouwen/

Advertentie

2 gedachten over “Top 5 edelstenen voor vrouwen

    1. Wees daar maar blij om Aatje, prettig zijn ze niet echt. Zo heeft iedere sekse wel eigen kwaaltjes en problemen waar we mee worstelen 😉 Sterkte met je mannenkwaaltjes, dat ze maar voorbij mogen gaan :-/ 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.