Heerlijke warmte


 

Bijna iedereen is blij en vrolijk, je leest het bijna overal, ZOMER en HITTEGOLF, zonnetje, hoera.
Niet beseffend dat niet voor iedereen deze warmte goed is. Vooral mensen die met een bepaalde aandoening of ziekte zitten, de oudjes die kwetsbaar zijn. Dieren die deze warmte ook moeten doorstaan. Mensen die last van luchtwegen hebben. HOERA. Ja heerlijk dat zonnetje en die warmte.

Nee ben niet echt super blij om dat overal te lezen, het gaat zelfs tegenstaan. Zeker met mijn gezondheid zal het moeilijk zijn deze dagen door te komen. Hou mijn hartje vast. Zeker Vrijdag dat het een dag van dokters bezoeken wordt met 33 graden. Foto’s van rug zijn niet goed en moet persoonlijk besproken worden. Met mijn oor gaat het ook nog niet echt super na de operatie, loopt nog steeds met af en toe pijn. Maar goed we gaan niet klagen, met het weer heb je geen hand in en proberen we positief te blijven.

14 gedachten over “Heerlijke warmte

    1. Helemaal waar meisje, schrijven is ook een hobby, al is het altijd druk en schiet het er weleens erin. Morgen kan ik nog rustig aan doen, Vrijdag niet, zit dan al vroeg bij de dokter om welk? nieuws te horen krijgen. ’s middag weer naar het ziekenhuis, dus vervelen doe ik me niet 😀 😉

     Geliked door 1 persoon

     1. Een drukke spannende dag. Dus wederom zeer rustig aan, lekker met een boek op een koele plek zitten om de gedachten te legen en tegelijkertijd op te laden voor vrijdag! Ik zal ze boven ook even vragen wat extra kracht jouw kant op te sturen 🙂

      Geliked door 1 persoon

      1. Nee geen boek, wel mediatieve stilte of rust 😉 Wow dat s super om wat extra kracht op sturen voor morgen, dan is de verrassing misschien niet zo groot wanneer ik deze hoor 🙂 Bedankt wijfie.

       Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.