Osho: Ik hou van je


“Als je van iemand houdt en de hele dag zeg je:” Ik hou van je, ik hou van je, vele malen en je geniet van het zeggen – dan kan in het begin de andere persoon kan gelukkig zijn, maar een ding dat vroeg of laat het is . het gaat om te veel “Ik hou van je, ik hou van je.” -. je dan een mooi woord  nutteloos maakt.  Gebruik het niet te veel, dan is het belangrijk, dan draagt het een betekenis  In feite zijn degenen die echt verliefd zijn, het niet op iedereen gebruikt.

Als de liefde niet wordt getoond door het Zelf kan het worden gezegd ..? dan is er geen noodzaak om het te zeggen En als het wordt getoond door Zelf, wat is dan de noodzaak om het te zeggen? Er zijn een paar sleutelwoorden, die gebruik je zelden, zeer zelden. Zij moeten worden gehouden voor zeldzame gevallen, dan raak je een piek aan.”
osho zen

Prachtig weer van Osho. Wanneer het hart zegt ”Ik hou van je” zijn woorden niet nodig, zeker geen herhaling die op den duur gaat vervelen en tegenwerken. Voelen is veel mooier en zuiverder zodat de echo eindeloos voortduurt en Zelfhet onvoorwaardelijk gedeeld kan worden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.