Herkimer diamant


Herkimer diamant edelsteenlegging – chakralegging

Herkimer diamant edelsteenlegging - chakralegging

Herkimer Diamant edelsteen legging: Hoogste Licht en Goddelijke Vonk aarden

De cijfers staan voor de volgende 7 chakra’s; basischakra, 2de chakra, zonnevlechtchakra, hartchakra, keelchakra, voorhoofdchakra en kruinchakra. Zie voor de gebruiksaanwijzing en chakrapunten onderaan de pagina.

Herkimer Diamant is geweldig voor edelsteen leggingen op alle chakras.
Ook kan hij gedragen worden om de kruinchakra te openen of om de gezondheid te bevorderen.
1.Gehoor geven aan hoogste Leiding in keuzes, stappen en gedrag. Niet de persoonlijke wil maar de Wil van de Bron in je volgen. Nieren, blaas, botten, beenmerg.
2.Krachtig vanuit je Waarheid en eigen ware Zelf-kern in relaties staan. Zuiveren fysiek buikgebied en innerlijk kind.
3.Zacht en toch krachtig kunnen zijn. Ongebonden verbonden kunnen zijn. Slachtofferschap en daderschap, macht en onmacht lossen op, net als armoedebewustzijn en denken in onmogelijkheden i.p.v. mogelijkheden. Spijsverteringsorganen helen en zuiveren. Zeker, onafhankelijk en vrij.
4.Pillar of Light Christus hart, universele Liefdeskracht, duidelijk zijn en onbaatzuchtig. Hart en longen.
5.Durven spreken vanuit je hogere Leiding. Je niet laten manipuleren of ondersneeuwen. Nekklachten, schildklier. Lymfe. Zuiver voelen wat van jou is en wat niet. Zijwegen van hoofdwegen onderscheiden. Vanuit eenheid handelen.
6.Godenbewustzijn, mededogen, overzicht, kosmische Gaven en Kennis, volledig potentieel belichamen, Kennis, Zelfbewustzijn, vanuit eenheid handelen, Missie volgen. Healing voor ogen, gehoor en stress.
7.Betrokken voelen bij het mysterie van de schepping. Boeddha natuur. Hoogste Inwijding. Persoonlijkheid en Goddelijkheid worden één en treden samen naar buiten.

De Herkimer diamant is de meest krachtige healersteen onder alle edelstenen! Hij ankert je in je kernkracht. Zijn frequenties zijn enorm hoog. Hij activeert je lichtlichamen. De op het hoogste niveau geopende en geactiveerde Herkimmer diamant heelt verleden levens en bevordert de doorstroming van je goddelijke essentie, volledig potentieel en ware Zelf, in je aarding.

Hij werkt bevrijdend op collectieve en zielegroep-programma’s en met name op het collectief armoede bewustzijn. Herkimer diamant verlicht en transformeert als geen ander. Ook lost het stress en spanning op.

Hij corrigeert DNA, verlicht slapeloosheid, werkt tegen negatieve velden, beïnvloeding, aardstralen en electrostress. Herkimer stimuleert de hoger geestelijke vermogens zoals helderzien, helderweten, communicatie met engelen en genezende gaven.

Herkimer diamant hanger

Bron:https://elohim-edelstenen.nl/therapeuten/edelsteen-legging-chakra-legging-sets/123314_herkimer-diamant-edelsteenlegging-chakralegging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.