De echte helderziendheid en paranormale gaven


De echte helderziendheid en paranormale gaven

Veel mensen zoeken naar hun pad en proberen zich spiritueel te ontwikkelen. Dit is iets dat verder accelereert naarmate de tijd vordert en dat hoort ook zo omdat de hele mensheid en de planeet onderweg zijn naar een hogere trilling. In mijn workshops bied ik de mogelijkheid tot persoonlijke groei en help mensen met hun gaven te werken. Ik help ze met engelen te communiceren en anderen daar ook weer mee te helpen. Juist omdat de tijd aanbreekt dat iedereen het kan en ik er zoveel mogelijk mensen bij wil helpen zelf rechtstreeks met de engelen te praten en overleggen. Dit helpt iedereen maximaal op hun levenspad. Wat ik telkens hoor is het excuus dat men niet paranormaal begaafd is omdat men niets ziet, alleen maar iets voelt. Erger wordt het nog wanneer men alleen maar dingen weet.Het wordt tijd om de druk van de ketel te halen mensen. Het echte helderzien is maar één van de vier kanalen waarmee je je informatie ontvangt. Helderzien wordt gebruikt als het overkoepelende woord en wekt de verwachting dat je volledige speelfilms in kleur en met special effects moet kunnen waarnemen om er bij te horen.

Ik kan uit persoonlijke ervaring vertellen dat dit inderdaad een spectaculair fenomeen is en het is ook heel begrijpelijk dat de verhalen die rond gaan over bijzondere gebeurtenissen ook echt zo’n lang leven hebben. Het blijft interessant en spannend en iedereen wil dat ook wel.

Echter….. zoals al gezegd het is maar één van de vier kanalen waar we mee werken, 25% dus van het geheel. Binnen dat kanaal is de spectaculaire zien ervaring een klein deeltje van het scala aan mogelijheden. Laten we het even simpel houden en zeggen dat daar binnen de kans 1 op 5 is…  dus van die 25% een vijfde kans…. komen we op 5% kans dat je dit mee maakt.

Hmmmmmmm doet je toch denken nietwaar? Dan gaan we nog even door…. Het ontvangen van informatie middels deze kanalen is een passieve bezigheid en we weten allemaal wel dat wanneer we er echt voor gaan zitten om het nu eens mee te maken dat er meestal helemaal niets gebeurt. Dat heeft een reden. Het graag willen en er je best voor doen om een helderziende ervaring te hebben is een actie. Een mannelijke energie die aangestuurd wordt en dat is precies het tegenovergestelde van de vrouwelijke energie die nodig is voor het kunnen ontvangen van berichten. Met andere woorden afhankelijk van hoe je mentaal en emotioneel gaat zitten voor het ontvangen van je berichten kan het zijn dat je je kansen nog verkleint om dit mee te maken.

Nu is de vraag wil je persé zo’n ervaring of wil je gewoon groeien en met de engelen en spirituele wezens communiceren zodat je verder kan op jouw eigen spirituele pad? Ik denk dat het laatste veel belangrijker is. Dus waarom dan nog blijven hangen aan dat idee dat je het moet kunnen zien, waarom niet verder gaan en al je kanalen gebruiken? Je hebt er vier,  iedereen heeft ze alle vier. Het is als een radio waar 4 kanalen op zitten en je kan kiezen. Je kan ze alle vier uitproberen en zien welke je het beste bevalt en daar dan in eerste instantie meer gebruik van maken terwijl je de andere kanalen verder ontwikkelt. Het wordt dan meer als het gebruiken van het sterkste kanaal en de anderen later fijner afstemmen zodat je daar ook plezier van kan beleven.

De kanalen zijn Heldervoelen, Helderweten, Helderzien en Helderhoren. Elk kanaal is even goed en geschikt voor het ontvangen van de juiste informatie. Het ene kanaal is niet beter of van hogere trilling dan het ander. Je bent niet meer paranormaal begaafd door het gebruikt van het ene of andere kanaal. Het is allemaal het zelfde voor het verkrijgen van de juiste informatie.

Wanneer je helder hoort zul je soms, maar lang niet altijd, echt een stem horen die je informatie geeft en wanneer je dan om je heen kijkt is er niemand die het gezegd kan hebben. Meestal hangt het samen met gedachten die met regelmaat opkomen of steeds het zelfde horen van verschillende mensen en bronnen zoals radio en tv. Ook kan het klinken als je eigen stem in je hoofd, dus net alsof je het zelf denkt.

Wanneer je helder voelt dan ervaar je de informatie. Je voelt emoties of plekken in je lichaam of je voelt sensaties als kou en warmte. Je kan ook in je lichaam voelen wanneer iets wel of niet goed is wanneer je een keuze maakt. Je lichaam verteld je dit binnen één tot twee seconden. Dat geeft je een geweldige manier van informatie ontvangen en communiceren met je hoger zelf en je engelen en lichtwezens.

Wanneer je helder weet dan is de kennis gewoon meteen aanwezig. Dat betekent meestal dat je denkt dat dit iets is wat iedereen al weet en dat het de normaalste zaak van de wereld is terwijl dat feitelijk niet zo is. Je kennis verschijnt op het moment dat je het nodig hebt.

Wanneer je helderziend bent dan zie je dus dingen. Meestal betekent dat dat je een korte flits ziet als een foto die even in beeld is over een onderwerp of je ziet energieën als engelen en lichtwezens als kleine witgouden of gekleurde stipjes vanuit je ooghoek. Snel en vluchtig. Je kan zelfs denken dat je je ogen moet laten nakijken want wanneer je probeert te zien wat er is dan is er niets meer. Het kan zijn dat de beelden van buiten naar je toe komen door gewoon dingen die je ziet in het dagelijks leven of beelden van tv en boeken. Gewone beelden die steeds met een zelfde thema terug komen maar vanuit verschillende bron. Een enkele keer kan je ook een visuele ervaring hebben zoals eerder al gemeld en die in het begin erg indrukwekkend zijn maar daardoor niet belangrijker dan de andere manieren van informatie ontvangen. Er wordt alleen veel meer over gesproken.

Het lijkt mij een goed idee om die hele druk – opgelegd door onze hele new age beweging – over het moeten zien van dingen tijdens workshops of tijdens je eigen spirituele momenten van meditatie en werk gewoon lekker los te laten en je voorkeurskanaal te gebruiken want dat is waar het om draait. Niet om het kunnen zien.

Waarom al die tijd verdoen aan het meemaken van iets dat gewoon niet veel voorkomt maar wel veel publiciteit heeft.

Laat die druk gewoon los en gebruik alles wat al tot je beschikking staat. Laat die angst los dat je niet “helderziend” genoeg bent want de kreet omvat alle kanalen en niet alleen het zien. Wij kunnen allemaal – echt iedereen – onze informatie via onze heldere kanalen ontvangen wanneer je maar bewust bent van welk kanaal je het gemakkelijkst gebruikt en niet bang bent er naar te luisteren.

Als het al de bedoeling is dat je iets ziet dan komt dat echt helemaal vanzelf wel op het moment dat het nodig is.

Bron: http://www.engelencursus.nl/De-echte-helderziendheid-en-paranormale-gaven.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.