Salie en Wierook kunnen je huis veranderen in een hel


SALIE EN WIEROOK KUNNEN JE HUIS VERANDEREN IN EEN HEL!

Weer een spreekuur gehad met mensen die salie hebben gebruikt dus even weer aandacht hieraan besteden.

Onwetendheid is misschien wel een van de belangrijkste oorzaken waardoor een huis in een hel kan veranderen en tevens de meest voorkomende oorzaak die ik tegenkom. Salie, zout en wierook zouden de middelen zijn om je huis te kunnen ontdoen van entiteiten.

Helaas maak ik bijna dagelijks mee dat dit de katalysatoren zijn in een onrustig huis. Men brandt salie en loopt dan vervolgens door het huis om de entiteiten te verjagen. Maar wat als je zwarte entiteiten of een groep hiervan hebt die zich niet door een takje salie laten verjagen? Die worden hierdoor alleen maar bozer en zij stellen vervolgens alles in het werk om jouw verblijf in de woning onplezierig te maken. Het gevolg is dan ook dat de situatie verergert. Ik maak regelmatig situaties mee waarbij ik met spoed mensen met kinderen uit een huis moet halen, omdat een medium met salie het huis heeft geprobeerd te reinigen.

Kinderen – een zeer kwetsbare groep – worden dan vaak ook fysiek aangevallen. De gevaren van het gebruiken van salie in je huis zijn groot, maar helaas vaak onbekend. Salie is een onderdeel van een eeuwenoud Indiaans ritueel, als je het zonder ritueel doet kan het averechts werken.

Het reinigen van een huis met wierook wordt ook regelmatig geadviseerd, maar ook gedaan door mediums. Als men wist wat de werkelijke betekenis is van wierook, zou men er voorzichtiger mee omspringen: wierook is namelijk een verering voor de entiteiten. Op deze manier trekt men juist de aandacht van de aanwezige entiteiten. Als in een huis op dat moment zwarte entiteiten aanwezig zijn, dan is het misschien voor te stellen dat deze door het branden van wierook onrustiger worden en in geen geval verdwijnen.
Wierook kun je dus alleen veilig branden in een huis waar je zeker van bent dat er geen zwarte entiteiten aanwezig zijn.
Helaas staat internet vol met info wat zeer schadelijk kan zijn voor o.a kinderen.

Door de informatie te geven hoop ik dat men bewuster met bovenstaande zaken om zal springen.
Deel je mee?

Advertenties

6 gedachten over “Salie en Wierook kunnen je huis veranderen in een hel

 1. Ik wist niet dat wierook zo negatief kon zijn ik gebruik dagelijks verschillende soorten wierook omdat ik de geuren zo lekker vind ruiken en heb inderdaad al iets in huis gehad wat kan ik dan gebruiken als ik merk dat ik merk dat ik iets in huis heb gr lily 💖

 2. Hallo Lily

  Bedankt voor je reactie en vraag. De geuren van wierook zijn misleidend en kijkt men niet verder dan de aangename lucht naar de stoffen waarvan ze gemaakt zijn. In sommige wierook zitten kankerverwekkende stoffen. Als hoog gevoelige zal ik geen stokje wierook branden omdat het niet goed aanvoelt.

  Beter is om zelf wierook te maken zodat je zeker weet dat het zuiver is en geen schade heeft voor je gezondheid. Hoe je zelf wierook kan maken, lees je hier
  https://marreiki.wordpress.com/2012/10/24/recepten-voor-olien-en-geuren/

  Warme groet
  Marianne

 3. Hallo Marianne,

  Ik heb een vraag: hoe kan het dat je op deze website een stuk zet dat Salie en Wierook je huis kunnen veranderen tot een hel.
  En op deze website bij je huis energetisch reinigen staat dat het heel erg goed is.
  Dat zijn dus 2 stukken die totaal niet met elkaar stroken!
  Terwijl het stuk van huis energetisch reinigen gedateerd is op 1 maart 2015, en het stuk dat Salie en Wierook je huis kunnen veranderen in een hel is gedateerd op 20 maart 2015.
  Wat is nu waar en wat niet?!

  Corry

  1. Hallo Corry

   Beide artikelen zijn niet door mezelf geschreven zoals de Bron al aan geeft.

   Het verschil in alleen in deze regel uit bovenstaande tekst
   Wierook kun je dus alleen veilig branden in een huis waar je zeker van bent dat er geen zwarte entiteiten aanwezig zijn.

   Het is jammer dat mensen NIET GOED LEZEN, dan zouden er minder vragen zijn.

 4. Sorry hoor maar ik ben het hier totaal niet mee eens als ik mijn huis heb schoongemaakt met wierook dan voelt de hele woning een stuk lichter ik doe dit samen met Aartsengel Michael en die heeft me nog nooit verteld dat ik geen kerkwierook mocht gebruiken. Ik heb ook nog nooit verhalen gehoord over mensen die problemen kregen na het reinigen van hun huis het hele internet zou er dan toch mee vol moeten staan lijkt me? En dat de Indianen salie in een ritueel gebruikt hebben wil niks zeggen rituelen zijn rituelen je geeft er betekenis aan als je dat zelf wilt, ik schep geen waarde aan rituelen de kerk bijvoorbeeld zit vol met rituelen die zeggen mij niets waarom zouden die enige kracht of wat dan ook hebben?

  1. WANNEER MENSEN EERST EENS GOED ZOUDEN LEZEN ALVORENS TE REAGEREN, DAN ZOU ER MEER DUIDELIJKHEID ZIJN.

   In mijn vorige reactie staat ook al geschreven waar het verschil in zit en dat is duidelijk genoeg geweest. Het is ook geen artikel van mezelf, klagen mag men doen bij de bron die vermeld staat 🙂

   Reacties zijn nu gesloten..

Reacties zijn gesloten.