Geef jezelf een gezicht


Blijf altijd jezelf, bij alles wat je doet, bij wie of waar je ook bent. Je kunt jezelf verliezen, door maar steeds te doen wat een ander zegt. Je kunt nooit aan alle wensen voldoen, en dat hoeft ook niet. Je bent niet de marionet van een ander.

Natuurlijk is het verstandig om voor goede raad en advies open te staan. Maar pas op. Er zijn mensen die reeds jaren geleden hun eigen leven aan de kapstok gehangen hebben, en nu proberen anderen te manipuleren hoe zij hun leven dienen te leven. Blijf dus dicht bij jezelf ook als anderen je niet begrijpen. Jouw gevoel hoeft voor anderen niet te wijken.

Als je de neiging hebt naar anderen te kijken, verlies je op een goede dag jezelf uit het oog. Haal dus gewoon het beste uit jezelf. Je persoonlijke relatie met jezelf is de belangrijkste die je ooit zult hebben. Uiteindelijk moet je een heel levenlang met jezelf leven. Maak het dus prettig met jezelf. Heb de moed om het allerbeste voor jezelf te willen. Wees trouw aan jezelf, wees Mindful.

Bron: http://www.mindfulmbct.nl

gezicht

 

Klopt helemaal, we willen graag zijn zoals een ander het wilt, daarmee verloochen je jezelf om niet te zijn zoals je bent. Ook wil iedereen bepalen zoals je moet zijn in hun ogen, doe je dat niet? dan is er weinig goeds aan je. Wees en blijf trouw aan jezelf, er is maar één jij.

 

 

2 gedachten over “Geef jezelf een gezicht

  1. Absoluut,eigen ideeën en dromen verwezenlijken,want niemand leeft jou leven…staat niet in jouw schoenen,raad geven mag,maar beslis zelf of jje ernaar luistert…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.