Zonnevlammen, neveneffecten van bewustzijnsverruiming


 

 


Onlangs heb ik een blog gepubliceerd over deze neveneffecten en daar zijn enorm veel reacties op gekomen. De afgelopen weken waren wederom intens mede door de zonnevlammen die het proces van bewustzijnsverruiming ondersteunen. Vele ervaren specifieke klachten tijdens een zonnestorm.

Zonnevlammen en het effecten daarvan op ons fysieke lichaam en bewustzijn

Een zonnevlam is een geomagnetische storm op de zon waarbij grote hoeveelheden elektrisch geladen deeltjes vrijkomen die een effect hebben op ons fysieke lichaam en op het elektromagnetische veld van de aarde (vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, tornado’s, stormen etc.). Een zonnestorm beïnvloed het bewustzijn, het centrale zenuwstelsel, hersenactiviteit (en dus je gedachten) en je reacties. Een zonnestorm kan ervoor zorgen dat je je zonder aanwijsbare reden nerveus voelt, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig of vergeetachtig. Ook hartkloppingen kunnen getriggerd worden door een zonnestorm (zie verderop). Met behulp van de zonnestormen krijgen wij toegang tot nieuwe energie. Deze energie bevat informatie en deze informatie moet verwerkt worden door je lichaam. Dit kan onder andere de volgende effecten veroorzaken.

Het lijkt wel alsof er niets wil vlotten. Projecten en activiteiten stromen even niet. Afspraken worden afgezegd en lopende trajecten worden afgebroken of stil gelegd. Je hebt een time-out nodig om te herstellen en de nieuwe energie (informatie) te verwerken. Zie het als alle nieuwe informatie innerlijk verwerken en losse eindjes met elkaar verbinden. Er vindt momenteel een diepe reset plaats. Neem rust, doe je dit niet dan zul je merken dat je hiertoe gedwongen zult worden.

Vermoeidheid en uitputting die veroorzaakt kan zijn door een overdaad aan frequentieverhogingen. Wederom rust is en blijft belangrijk. Vanuit rust kan zich een dieper begrip en gewaarzijn openbaren. Het “moeten” en “presteren” loslaten op deze momenten en het ondernemen van activiteiten die je plezier en ontspanning brengen zijn dan erg belangrijk.

Je merkt duidelijke veranderingen in je talenten en spirituele vermogens. Nieuwe inzichten die ertoe leiden dat je deze vermogens op een andere manier gaat aanspreken en toepassen. Je zult zien dat de oude manier van werken met energie je niet meer verder brengt en niet meer behulpzaam is. Oude manieren van healen, readen en channelen werken niet meer. Onderzoek en ontdek de mogelijkheden van “het nieuwe”.

Oude gezondheidsproblemen die wederom opspelen. Dit is een fantastische kans om deze nu aan te pakken maar dan op een andere manier dan dat je tot nu gedaan hebt om zodoende deze klachten blijvend te transformeren. Ook dit heeft weer te maken met de diepe reset die nu gaande is en ons voorbereid op de energieën van 2015.

Veranderingen in de manieren waarop je informatie tot je neemt. Ik zie dat het vermogen tot telepathisch informatie tot je nemen beduidend aan het toenemen is bij velen. Als je gewend bent om te communiceren met gidsen en dergelijke zul je merken dat het af en toe stil is. Alsof je niet in staat bent je gidsen te horen of te voelen. Dit heeft alles te maken met een upgrade in frequentie en het tot stand brengen van een hernieuwde manier van communicatie op alle levels. Een soort van nieuwe innerlijke configuratie. Zodra deze innerlijke configuratie tot stand is gekomen zul je merken dat informatie met de snelheid van licht tot je komt op manieren die compleet nieuw zijn.

Intense lichamelijke pijn. En vooral pijnen in en rondom je gezicht, tanden, kaken, hoofdpijnen, nekpijnen, schouders, achterkant hoofd en ruggengraat. Vele lichtwerkers en dragers van heilige codes zijn nu op groepsniveau oude trauma’s aan het loslaten en transformeren. Oud cellulair “afval” wordt omgezet (Atlantis, energie grids etc.). Ondersteuning van het lichaam in de vorm van reguliere of alternatieve zorg kan zeker behulpzaam zijn. Dit is met momenten zwaar en intensief. Vooral de gatekeepers en wayshowers blijken hier last van te hebben.

Extreme duizeligheid. Dit is een duizeligheid die niet voortkomt uit een slechte aarding maar gelinkt is aan de activatie van de nervus vagus. De diverse electromagnetische grids worden nu uitgebalanceerd en gelinkt met elkaar. De energie voelt als “golvend” en dit kan serieuze duizeligheidsklachten veroorzaken. Rust en veel water drinken zijn erg belangrijk voor degenen met vagus vertigo (wederom gatekeepers en wayshowers worden onderuit gehaald tijdelijk om alle aandacht aan dit proces te kunnen geven).

Dimensionele tijdsverschuiving. Dit kan aanvoelen alsof je je gevoel voor zwaartekracht verliest en op momenten niet weet waar je nu bent in deze dimensie. Velen geven aan dat zij zich op momenten erg vreemd en raar voelen en dit niet kunnen plaatsen. Of het tegelijkertijd waarnemen van toekomst en verleden. Lastig want je kunt aan jezelf gaan twijfelen, maar het geeft wel aan dat je op de juiste weg bent. Dit is een kwestie van je hiervan bewustzijn, wennen, aanpassen en balans bewaren.

Vrienden verliezen en relaties beëindigen waarvan je het eigenlijk niet verwacht had. Alhoewel er al veel lijkt “opgeschoond” zul je merken dat de mensen waarvan je dacht dat ze in je leven zouden blijven toch weggaan en dat anderen zullen overgaan onverwachts.

Hartkloppingen tijdens een zonnestorm

Wat opvalt is dat velen de afgelopen periode aangeven last te hebben gehad van een “fladder” gevoel in hun hartstreek en/of hartkloppingen. Dit heeft te maken met thymus activatie die samengaat met het activeren van het hogere hart chakra. De thymus is nauw verbonden met het proces van ontwaken. Naarmate je je meer afstemt op je verbinding met bronenergie en hoger hart wordt deze klier geactiveerd. Dit kan gepaard gaan met hartkloppingen of een “fladder” gevoel. Hartkloppingen die opkomen in momenten van rust in plaats van bij inspanning. Activatie van de thymus resulteert in het vinden van je ware stem en je waarheid uitspreken vanuit liefde. Vertrouw je dit niet, raadpleeg dan altijd je huisarts of een specialist.

De diepe reset die momenteel gaande is bereid ons voor op het nieuwe jaar. Dit is een mooi moment om op te ruimen. Op alle gebieden. Je huis, je werkplek, je lichaam, op emotioneel gebied. De ruimte die daardoor ontstaat kan dan gevuld worden met “het nieuwe”. Ook is dit een goede tijd om te zaaien. Zet je intenties kristalhelder voor het komende jaar. 2015 wordt het jaar voor het omzetten van het nieuwe (de frequenties en energie) in gerichte en bewuste actie zodat het zichtbaar wordt in de materie. Zaai met liefde en zorgvuldige aandacht en in dienstbaarheid aan allen.

Bron: http://dewijsheidvanhethart.nl/update-neveneffecten-van-bewustzijnsverruiming/

 

6 gedachten over “Zonnevlammen, neveneffecten van bewustzijnsverruiming

 1. Herken heel veel van de klachten Op het moment heel emotioneel , ook wil het buigen van mijn nieuwe knie niet zo goed meer lukken (wat me weer angstig maakt)
  Laat het maar over me heen komen.

  Like

  1. Dank Maria dat je veel herkent in verschijnselen van de Zonnevlammen.
   Altijd mooi te lezen dat er een stuk herkenbaar is, vandaar ik het ook deel.

   Voor mezelf zijn er ook een aantal dingen die zich openbaren, altijd fijn te weten dat er verder niets ernstigs is en te weten waarvan het komt.

   Sterkte met je knie, maak eens een buiging voor jezelf in alle eer 😉

   Like

   1. Dank je wel Marianne voor je antwoord 🙂 is inderdaad fijn om te weten waar het vandaan kan komen. Wil je hele fijne dagen wensen en alle goeds voor het komende jaar ❤

    Like

    1. Graag gedaan Maria 🙂 Mocht er weer nieuws komen over Zonnevlammen, zal je het lezen op mijn blog omdat het belangrijk is.

     Voor jou ook warme en fijne Kerstdagen met alle goeds en gezondheid voor 2015

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.