Amish-meisje dat chemokuur móest ondergaan genezen door natuurlijke medicatie


Afgelopen maand maakte de wereld kennis met Sarah Hershberger, een Amish-meisje dat aan leukemie leed en verplicht behandeld moest worden, ook al was dat tegen de wil van haar ouders in. De rechtbank in de Amerikaanse staat Ohio bepaalde dat, zo meldde de Huffington Post eerder. De ouders van het meisje staakten in juni na één behandeling de chemokuur en schakelden over op natuurlijke medicatie. De reden was dat het meisje ernstig ziek was geworden door de chemo.

Ouderrechten

Artsen vertelden de ouders van het meisje dat ze ‘85 procent kans zal hebben om te overleven, mits ze de behandeling ondergaat’. Wordt ze niet behandeld, dan zal ze binnen een jaar sterven, aldus de doktoren.

De rechtbank oordeelde dat ‘ouderrechten, zelfs als die zijn gebaseerd op een sterk geloof en eerlijke overtuigingen, kunnen worden ingeperkt ter bescherming van de hoogste belangen van het kind’.

Voor het vonnis kon worden uitgesproken ontvluchtten de ouders van Sarah samen met hun dochter de Verenigde Staten. Het was de bedoeling het meisje te onderwerpen aan experimentele chemotherapie. Ze is nu volledig genezen als gevolg van de natuurlijke medicatie.

Kankervrij

Het ziekenhuis heeft een groot probleem omdat de artsen tegenover de media hebben gezegd dat Sarah binnen enkele maanden zou sterven, mits ze voor de behandeling zou kiezen. Drie artsen die Sarah hebben behandeld met voedingssupplementen en plantenextracten hebben haar na een serie CAT-scans en bloedonderzoeken kankervrij verklaard.

Het gezin Hershberger zei niet te weten dat de chemotherapie onderdeel was van een onderzoeksproject waarbij experimentele chemicaliën werden gebruikt. Ze hoorden ook niets over de bijwerkingen die deze chemicaliën hadden.

Toen het gezin de behandeling stopzette stapte het ziekenhuis naar de rechter. Deze zaak heeft niets te maken met geloofsovertuiging, maar met de macht van corporaties, die volwassenen en kinderen kunnen dwingen bepaalde medische behandelingen of experimenten te ondergaan. Nu Sarah is hersteld wil het gezin zo spoedig mogelijk terugkeren naar de VS .

Bron: Niburu

Prachtig om te lezen dat het meisje beter is verklaard

Bij mij is goedaardige leukemie geconstateerd zoals velen weten. Ook voor mij was chemo de enige optie waarvoor ik bedankt heb en mijn arts eigenlijk niet zo blij mee is, zelf kies ik ook liever voor het alternatieve. Binnenkort weer naar de specialist en gaat de discussie verder, maar verder ook afhankelijk hoe hoog de bloedwaarden zijn. Mijn huisarts die mijn grootste vertrouwen heeft, heeft me goede raad gegeven hoe het aan te pakken, zij staat volledig achter me. Het is wel jammer dat er niet bij vermeldt wordt om welke alternatieve geneeskunde het meisje beter geworden is, toch alle respect hiervoor.

 

Advertentie

2 gedachten over “Amish-meisje dat chemokuur móest ondergaan genezen door natuurlijke medicatie

    1. Dat is het zeker Petra 🙂 Vergeten wordt ook dat de chemo die voorgeschreven wordt, een flauw aftreksel is van de chemo die eigenlijk alleen rijke mensen kunnen kopen. Dan tast chemo ook nog eens goede organen en cellen aan en maakt je nog eens extra ziek.

      Bedankt voor je reactie 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.