Energie van November


Samhain is nog maar net voorbij, maar de kracht van de tijd blijft. November is de maand waar de energie vast verankert is in de aarde, maar ze slaapt niet. Nu al bereid ze zich voor om in de lente weer boven de aarde te treden en zich te tonen.

Het is een bijzondere tijd van het jaar, de tijd van in jezelf terug trekken, net als dat de energie zich terug trekt in de aarde. Het is de tijd van reflecteren, stil staan in jezelf, hoe was het afgelopen jaar. Wat voor plannen had je gesteld en wat heb je ermee gedaan? Wat voor stappen heb je gezet en wat waren de gebeurtenissen? Misschien was niet alles prettig, maar ook niet alles was slecht of onprettig. Hoe je jaar ook was, het was een bijzonder jaar, waar je bezig bent geweest en je bent gegroeid.

Juist november is d eperfecte maand om hierbij stil te staan. December zit vol met feeste en de langste nacht, in december komt de energie terug. Dus november is een uitstekende tijd om terug te kijken en te reflecteren, te danken voor alles wat je mee mocht maken, zelfs de minder leuke dingen. Ook al zijn ze niet prettig, je hebt ervan geleerd en bent erdoor gegroeid. Dat alleen is al een dank waard.

november

Heike Amlow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.