Numerologie: mezelf


 

Zoals jullie misschien al gelezen hebben eerder, ben ik bezig met een cursus Tarotnumerologie.
Inmiddels al en klein stukje over mezelf ontcijferd wat ik eerder op andere numerologie sites of boeken niet gevonden heb.

geboortedatum

Het getal 9
Jouw unieke energie is verbonden met onzelfzuchtigheid, mededogen en idealisme. Je bent gevoelig, humaan, ruimdenkend en creatief. Je houdt van harmonie, bent zorgzaam, wijs en spiritueel, alhoewel je dat laatste niet altijd in je leven zo ervaart. Je bent vaak kunstzinnig en hebt inzicht in anderen. Je kunt veel liefde geven en bent gauw enthousiast.

Uitdaging
Jij mag leren om in overeenstemming met je innerlijke wijsheid te leven en te vertrouwen op je intuïtie. Als je echter niet in balans bent, neig je tot impulsief gedrag, te kritisch zijn en ijdelheid. Je hebt vaak moeite met nee-zeggen en loslaten. Je moet ook leren niet over je grens te laten gaan en je behoeften tijdig en duidelijk aan te geven.

Kracht
Je kunt veel tegenslagen ondervinden in je leven en je sterkte wordt vaak beproefd.
Toch heb je de innerlijke kracht om alles te overwinnen en je grote verantwoordelijkheidsgevoel en vergevingsgezindheid maken dat je een inspirerend voorbeeld en een intuïtieve leraar kunt zijn voor anderen. Jouw grote kracht is je vermogen tot het geven van onvoorwaardelijke liefde, als je eenmaal werkelijk verbinding hebt gemaakt met je innerlijke wijsheid. Je kunt anderen dan de weg wijzen op hun levenspad en ook een inspirerende schrijver of spreker zijn.

Zielsgetal

Meestergetal 44
Dit getal is een van de vier meestergetallen. Jouw meesterlijke energie is verbonden met de materie en is doelgericht. Je bent zeer vindingrijk en voorzichtig. Ook bezit je de wilskracht om tegenstand onder ogen te zien en heb je de energie om grote hinderpalen te overwinnen. Universele begrippen maken deel uit van je bewustzijn. Gezond verstand en logica steunen je filosofische beoordelingen.

Uitdaging
Je kunt zo aards gericht zijn dat je te veel opgaat in eentonig werk en plichten. Dan verlies je het contact met de bron en kun je overwerkt raken of ontevreden en gefrustreerd. Probeer je ook bewust te worden van wat je niet kunt waarnemen, stel je in op je innerlijke Zelf. Dan kun je ook die kant van jezelf ontdekken en als innerlijke kracht toepassen in je leven. Je moet je geest zo trainen, dat de hogere krachten daarin werkzaam kunnen zijn en je lichaam en omgeving in orde houden.

Kracht
Je kunt grote verantwoordelijkheden dragen en bezit het vermogen om het beste te maken van elke situatie. Je bent praktisch en kunt goed zaken oplossen. Je schijnt te weten waar je naar toe gaat, wat je gaat doen en hoe je het gaat doen. Je kunt anderen ook goed moed inspreken en door jouw bezielde daden een grote bijdrage leveren aan de noden van de wereld. Door moed, vindingrijkheid en beheersing uit te stralen kun je een groot voorbeeld voor anderen zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.