7 stappen om energetische banden van een spirituele liefdesrelatie los te laten.


Een spirituele liefdesrelatie; dat klinkt romantisch toch?! Het eerste waar je aan denkt zijn tweelingzielen, zielenvlammen en ultravlammen. Daar zijn prachtige verhalen over te vinden op internet.  Vergis je niet.  Een spirituele liefdesrelatie kan ook een zeer heftige, manipulatieve relatie zijn, waarin karma en oude pijn uitgewerkt wordt en/of eindelijk afgesloten.

Het einde van een relatie kan een behoorlijke impact op je leven hebben. Je hebt tijdelijk het gevoel dat heel je leven is ontheemd, op zijn kop staat en dat het nooit meer goed komt met je..

heart chakra 111x111 7 stappen om energetische banden van een spirituele liefdesrelatie los te laten.Wanneer je maar moeilijk los kan komen van een relatie, ondanks dat je fysiek al wel gescheiden bent, zou het kunnen zijn dat je energetisch nog verbonden bent met elkaar. Het zou zomaar kunnen zijn dat jullie elkaars emoties en gemoedstoestand nog dagelijks voelen, al woon je 1000km ver van elkaar. Zolang je op dezelfde frequentie zit, blijf je op elkaar afgestemd. Zo simpel is dat! Dat is vervelend, want daarmee blijf je in een stukje onopgelost verdriet hangen, waar je veel energie aan verliest en karma weer wordt opgebouwd. Vervolgens kan het zelfs zo zijn, dat wanneer je te lang, teveel energie verliest, er problemen kunnen ontstaan in je huidige leven.

Een intensieve en bijzondere liefdesrelatie overkomt je niet zomaar. Vaak leer je veel van elkaar en heb je elkaar werkelijk iets te bieden. Dat leren kan zowel een positieve les zijn als een negatieve, verdrietige les. Uiteindelijk is het altijd zo dat je er beter van wordt. Het is altijd een basis voor de rest van je leven.Nieuwetijdskind.com hsp sacraal chakra 7 stappen om energetische banden van een spirituele liefdesrelatie los te laten.

Iedereen is een spiegel voor je, dat wat diep begraven en onontgonnen in je onderbewustzijn ligt, kan de ander zomaar naar boven halen bij je d.m.v. spiegelen. Jouw aandeel en keuze in het geheel is op welke manier jij daarop reageert en of je er wel of niet bewust door gemaakt wordt. Iemand kan je diepste angsten naar boven halen of je grootste talent….

In ieder geval is het zo dat wanneer je relatie een grote impact op je heeft gehad,  je stevige energetische banden met elkaar hebt gecreëerd. En die banden laten niet zomaar vanzelf los zodra de relatie wordt beëindigd. De energetische banden alsnog verbreken kan je helpen een enorme sprong vooruit te maken in persoonlijke groei van je eigen leven.

Hoe ontstaan energetische banden eigenlijk?

Je bent door de liefde en openheid naar elkaar een intensieve verbinding met elkaar aangegaan. De verbinding is voor het oog niet zichtbaar maar zit wel in je lichaam vastgeketend vanuit bijvoorbeeld je chakra’s en bepaalde organen.chakra therapie 490x183 7 stappen om energetische banden van een spirituele liefdesrelatie los te laten.

Klinkt misschien gek, dat je via chakra’s en organen verbonden bent met elkaar. Ik zal het je uitleggen; in organen zitten emoties opgeslagen. Bijvoorbeeld in de lever boosheid, in de longen verdriet en in je hart liefde natuurlijk!  Chakra’s besturen bepaalde levensenergie aan in je leven. Zoals de wortelchakra je basisveiligheid en je kruinchakra je spirituele ontwikkeling.  Die zelfde frequentie van energie waarop je samen bent afgestemd, ontstaat wanneer je in het begin van je relatie verliefd bent op elkaar. Door de verliefdheid sta je voor elkaar open. Je hartchakra krijgt een enorme energie boost waardoor al je chakra’s ook meer energiedoorstroming krijgen.

In de loop van de relatie vanuit jullie liefde doe je beloftes aan elkaar, zoals; ik houd van je, of jij bent alles voor mij. Trouwen, trouw beloven, zakelijke overeenkomsten, voor elkaar zorgen…Seks en intieme gesprekken waarbij je over jezelf en afgelopen leven privé dingen aan elkaar verteld schept ook dat de energetische banden dichter en sterker worden. Wanneer je bijvoorbeeld veiligheid bij elkaar hebt gezocht, is de verbinding vanuit je wortelchakra sterk, en wanneer je spiritualiteit bij elkaar zocht is waarschijnlijk je kruinchakra sterk verbonden met een stevig energetisch koord.

Na beëindiging van zo’n relatie doe je er verstandig aan om zowel lichamelijk, spiritueel én emotioneel alle banden te verbreken. Anders blijft het aan je trekken, en blijft hij/zij op één of andere manier in je leven terugkomen. De energetische koorden, die er na beëindiging van je relatie nog zijn, zullen het tegenovergestelde effect creëren van waaruit deze zijn ontstaan. Wat in het begin van de relatie een bron van energie uitwisseling was, transformeert na beëindiging van een relatie in een bron van energielekkage.

Besef dat je de koorden alleen in liefde los kan maken. Vanuit haat, schuld ergernis of andere vervelende emoties houd je zelf de energetische koorden in stand en blijft de energie weglekken. Leer jezelf dat iedereen die je ontmoet  en impact op je leven heeft een gids voor je is. Iedereen is een Soul-Mate. Met iedereen die je ontmoet heb afspraken voor groei en ontwikkeling gemaakt. Sommige lessen zijn nu eenmaal vreselijk verdrietig en andere lessen zijn milder. Leer jezelf om vanuit de energie te denken; wij hebben elkaar iets geleerd. En vanuit liefde laat ik je ook weer los. Om zonder elkaar een mooi leven verder te kunnen opbouwen.

Hoe verbreek je de koorden?

AuraBanden 7 stappen om energetische banden van een spirituele liefdesrelatie los te laten.

1) Zorg ervoor dat je alleen bent en even niet gestoord kan worden. Zet als je dat wilt een rustig muziekje op en maak de ruimte veilig en comfortabel voor jezelf. Misschien wil je liggen? Wellicht wil je bepaalde stenen bij je in de buurt? Wierook? Kijk wat jij wilt.

2) Kom tot rust en haal een aantal keer heel diep adem. Zowel diep in als alles heel goed uit ademen zijn heel belangrijk. Doe dat net zolang totdat je je rustig voelt.

3) Zodra je lekker ontspannen bent scan je in gedachten je lichaam af. Waar zie of voel jij de verbindingen of kleuren van de energetische koorden? Maak jezelf bewust van de verschillende aanknooppunten. Neem daarvoor de tijd!

4) Zodra je bewust bent van deze koorden visualiseer je je ex voor je. Of degene met wie jij de energetische banden wilt verbreken. Je zegt; Het is beter voor ons beiden dat wij onze energetische banden verbreken. Zo kunnen wij beiden verder met ons eigen leven. Om ons eigen hart te kunnen volgen.

5) Zodra je dat hebt gezegd visualiseer je een zwaard, een mes een gouden schaar, wat dan ook, waarmee jij de koorden wil doorzagen/knippen/snijden.

6) Je maakt één voor één de koorden los. En bij alle koorden denk je erbij dat je vanuit liefde elkaar vrij laat zodat jullie beiden verder kunnen met je leven.

7) Zodra alle koorden los zijn bedank je je ex voor zijn/haar aanwezigheid in je visualisatie en zeg je ; wij zijn nu los van elkaar, wij zijn beiden vrij om in liefde ons eigen leven verder te leven.

Zoals je leest is het geen moeilijke opgave om deze oefening te doen. Het zal je uiteindelijk veel energie opleveren, de energie van jezelf die werkelijk bij jou hoort.

Ik wens je veel succes en een vrij leven.

Liefs, Esther Buijs

Esther Buijs 112x112 7 stappen om energetische banden van een spirituele liefdesrelatie los te laten.p.s. In oktober organiseer ik een dag-workshop om energetische banden los te laten.

Kijk op mijn website:  www.estherbuijs.nl voor meer info.

 

 

http://www.nieuwetijdskind.com/7-stappen-om-energetische-banden-van-een-spirituele-liefdesrelatie-los-te-laten/#comments

 

Er zijn inderdaad oefeningen om energetische banden of koorden los te knippen. Er is zelfs een oefeningen met Aartsengel Michaël, de engel die  het kwaad bestrijdt. Een energetisch koord is niet zomaar los gekoppeld, dan vergt geduld en aandacht. Dan nog kan een positief of negatief koord niet altijd los gekoppeld worden al wil men nog zo graag, de ander of jijzelf kan het onbewust niet willen.

De enigste band of koord wat niet los gekoppeld kan worden is die tussen tweelingenzielen, eenmaal de koorden verbonden met elkaar, zitten deze altijd vast. Wel tussen soulmates kan het koord verbroken worden indien beide ook echt willen.

Zelf beschik ik ook over een aantal oefeningen, zelfs bij een Hypnotherapeut is het me tot vandaag toe, niet gelukt om een negatieve band los te koppelen met een ander persoon. Reden?…..omdat deze mij niet los kan laten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.