Als je iemand anders wilt zijn


 

Als je iemand anders wilt zijn, dan heb je helaas pech. Sorry dat ik je dit moet vertellen, het zit er gewoon niet in. Je kunt jezelf niet inruilen en hopen dat je opnieuw gerecycled wordt tot een perfect mens. Er bestaan helemaal geen perfecte of volmaakte mensen. Je bent wie je bent. Maar dat is totaal geen probleem als je leert houden van wie je bent !Zou je echt totaal iemand anders willen zijn ? Sorry, maar die persoon is al bezet. Jezelf zijn en daar tevreden mee zijn is het allerbeste gevoel. Er is maar één jij en dat volledig Mindful accepteren voelt als thuiskomen.
Als je jezelf accepteert, precies zoals je bent, heb je geen behoefte meer om iemand anders te zijn. Je wilt alleen maar iemand anders zijn omdat je je niet thuis voelt bij wie je nu bent.Als je je focust op alles wat er aan je ontbreekt, dan is het logisch dat je iemand anders wilt worden. Dat ligt niet aan jou als persoon, dat ligt aan je focus. Waar je je op focust, wordt altijd sterker in je beleving. Focus je op wat er aan jou ontbreekt, dan wordt dat gebrek alleen maar sterker. Hoe kun je gelukkig zijn als je alleen maar bezig bent met wat er aan je ontbreekt ?Wees blij met wie je bent en richt Mindful de aandacht op alle goede dingen in jezelf. Wees blij met alles wat je hebt, alles wat je kunt, alles wat je al hebt bereikt. Wees bij met al je goede punten en positieve eigenschappen. Ook al kun je nog iets verbeteren. Zolang je kijkt naar anderen zul je jezelf nooit vinden. Maar als je jezelf heb gevonden kijkt je nooit meer naar anderen. Dan realiseer je je dat anderen je nooit hebben kunnen geven wat je in jezelf hebt gemist. Dan zie je eindelijk de werkelijkheid. Je bent wie je bent en dat is helemaal prima !

Bron: mindfulmbct.nl

 

 

Advertentie

7 gedachten over “Als je iemand anders wilt zijn

    1. Niemand krijgt bij de geboorte een handleiding mee hoe je in elkaar steekt.
     Het is net een kruiswoordpuzzel waar je zelf de juiste woorden op de goede plek moet invullen 🙂

     Like

  1. Gelukkig maar meisje, er is geen kloon van jezelf dan alleen jij in alle volmaaktheid 😉 Geef mij maar een handje, mijn lichaam en ik hebben altijd ruzie 😀

   Dank je wel 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.