Verbinding met een ander


 

Wiljejeechtverbinden met eenander, danzuljejeeerstechtmoetenverbinden metjezelf.Voel jij je ongelukkig, verloren of gevangen in je realtie ? Ben jij jezelf niet meer, of mag jij jezelf niet zijn ? Veel mensen worden langzaam maar zeker steeds minder zichzelf in een relatie, vooral als ze zichzelf steeds meer gaan weggeven en of alles maar moeten accepteren van de ander.

Als je relatie niet goed is dan weet je dat het zo niet verder kan. Je twijfelt over je eigen gevoel en aan je partner ?

Het begint allemaal met bewustwording en met het weer helemaal jezelf worden. Om goede beslissingen te maken en de juiste stappen te zetten is het nodig om eerst een duidelijk beeld en een zuiver gevoel te hebben wat jij vooral wilt en wat goed is voor jou. Wat je nodig hebt is toegang tot jouw eigen zuivere gevoel. Niemand weet beter wat goed voor jou is dan jij zelf. Je vrienden kunnen je 1000 adviezen geven, maar je kunt pas echt iets ondernemen als je het echt zelf voelt. Pas als jij echt zelf duidelijk inzicht krijgt en zonder enige twijfel voelt wat je moet doen kun je echte stappen zetten richting de juiste beslissing.

Hoe ? Door je angst, je zorgen, het piekeren, het eindeloos analyseren en praten even helemaal achter je te laten. Even niet beperkt worden door alle emoties die aan je hangen. Even dat zware gevoel loslaten wat aan jouw relatie hangt. Alle antwoorden liggen in jezelf, alle antwoorden liggen in de stilte. Als jij in staat bent om alle drukte en ellende even uit je hoofd los te laten en naar de stilte in jezelf te gaan dan zul jij de antwoorden krijgen waar ik het over heb. Jij kunt de allerbeste informatie uit jezelf halen en tegelijkertijd volledige innerlijke rust voelen.

Verwaarloos en vergooi je leven niet, maar geef het de liefdevolle aandacht dat het verdient. Geef het jouw aandacht en ga er met jouw aandacht naartoe. Je kunt hier sterker uitkomen dan dat je ooit bent geweest. Als je het juiste doet met de situatie waar je in bent beland. Ga met jezelf aan de slag en kies voor je geluk.

 

Advertentie

2 gedachten over “Verbinding met een ander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.