Veren op je pad


Veren op je pad
Soms heb je van die perioden dat je veel veren tegenkomt. Het vinden van veren wil je zeggen dat je een wat lichtere kijk op het leven of op een bepaalde situatie zou moeten hebben. Het is een boodschap om te ‘verlichten’, om de dingen niet te zwaar en te serieus te nemen.
Foto: Veren op je padSoms heb je van die perioden dat je veel veren tegenkomt. Het vinden van veren wil je zeggen dat je een wat lichtere kijk op het leven of op een bepaalde situatie zou moeten hebben. Het is een boodschap om te 'verlichten', om de dingen niet te zwaar en te serieus te nemen.» like & share catharinaweb
Soms kom ik ook inderdaad weleens veel veren tegen, op straat of vanuit de lucht. Leuk om deze boodschap te weten en in de gaten te houden wanneer veel veren je pad kruisen.

6 gedachten over “Veren op je pad

 1. Nah…. vanmiddag liep ik naar mijn auto…. overal veren. Ik keek nog om me heen. Keek zelfs nog even omhoog. Dat zal geen plesante aanvaring geweest zijn voor het dier die de veren verloren heeft. Ik kende deze boodschap erachter nog niet. Leuk om te weten. Djw.

  Like

 2. Onlangs bij het graf van mijn schoonouders, was een vogel op een niet zo leuke wijze aan zijn eind gekomen, een hoop veren was wat van de vogel over was.
  Ik weet niet of ik daar deze betekenis uit kon halen……

  Like

  1. Dat is bijzonder Aa….een dode vogel bij een graf.
   De symboliek van veren heeft dacht ik niets te maken of ze nu van een levende of dode gevederd diertje, zijn 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.