Thuiszorg?


 

Het zal je moeder (of vader) maar zijn. Of jij zelf en hoe zal het later voor jou kind zijn, vast niet beter…Dit is de ouderenzorg van vandaag in Nederland.

6 gedachten over “Thuiszorg?

 1. Zo zou het zeker niet moeten zijn in de thuiszorg. Ouderen verdienen een vaste medewerker die hoogstens met ziekte of vakantie een invaller krijgt. Deze uitspraak van de SP geldt zeker niet voor heel Nederland.

  Like

  1. Dat is zo Karen, het zou niet zo mogen gebeuren en dat doet het helaas wel, Vooral de oudjes en gezondheidzorg lijden eronder, juist deze kwetsbare plekken horen beschermd te worden. Politieke partijen schrijven mooi voor aanhang, maar komen weinig na 😉

   Bedankt voor je reactie.

   Like

 2. Erg pakkend. Zo hoort het niet te zijn. Zelf ben ik, onder ander om deze reden, een voorstander van mantelzorg. Mijn moeder gaat ook achteruit en zij vind het idee om door een vreemde geholpen te moeten worden vreselijk. Na mijn werk rijd ik langs haar en help ik haar waar nodig. Daarnaast heb ik allerlei hulpmiddelen zoals een douchekruk, muurbeugels en mulit grip aangeschaft. Op deze manier kan zij toch nog redelijk zelfstandig wonen, hier is ze erg blij mee!

  Like

  1. De zorg in Nederland gaat hard achteruit, zeker voor de zieken en ouderen onder ons en is betreuswaardig.
   Respect voor jou Aram dat je ondanks je werk nog een mantelzorger voor je moeder bent. Dat ervaren veel ouderen, niet door een vreemde verzorgd te worden, maar door iemand die je aan het hart ligt, sta in mijn gevoel hier ook achter omdat ik zelf ook licht hulpbehoevend bent ondanks ik nog niet zo oud ben. Prachtig om te lezen hoe jij je moeder helpt met alle hulp stukken. Dat zal ze zeer zeker waarderen om toch op zichzelf te kunnen blijven wonen.

   Mag ik je bedanken voor je reactie en wat je gedeeld hebt met ons.

   Warme groet voor jou en je moeder.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.