Tien tekenen van spiritueel ontwaken.


 

 

Velen van ons ondergaan op dit moment heftige veranderingen. Sommigen noemen het ascentie – verschijnselen en weer anderen het spiritueel ontwaken. Hoe je het ook wilt noemen, uiteindelijk leidt het tot een beter inzicht over wie we werkelijk zijn. Alhoewel de ervaringen voor eenieder uniek zijn, zijn er waarschijnlijk toch een aantal kenmerken te noemen die bij veel mensen voorkomen. Onderstaand zijn de symptomen die een forumgebruiker in Amerika bij zichzelf opmerkte en wij vonden dat interessant genoeg om hier te delen. Hij beschrijft de volgende veranderingen en symptomen:
1) Je slaappatronen worden anders en je voelt je rusteloos, maar toch lijk je meer energie te hebben.

2) Je voelt activiteit op de kruin van je hoofd, rillingen, een kriebelig gevoel en tintelingen op je schedel. Het lijkt alsof iemand druk uitoefent op de bovenkant van je hoofd. Flitsen van geweldige inspiratie, creativiteit en gedachten. Vibraties rondom het hoofd en de oren; dit is het openen van je kruinchakra en de energie die naar binnen stroomt.

3) Plotselinge golven van emoties. Je hebt de neiging om te huilen, je voelt je eenzaam, boos, gelukkig, zonder aanwijsbare oorzaak. Dit is het laten gaan van geblokkeerde emoties via je hartchakra.
4) Oude problemen blijven terugkomen en soms voel je je erg verloren.

5) Je fysieke lichaam begint te veranderen. Je verliest gewicht en voelt de behoefte om gezonder te gaan eten.

6) Je zintuigen zijn gevoeliger geworden. Je hoort misschien vaker je naam roepen, je hoort geluiden en stemmen die je nog nooit eerder hebt gehoord en je ziet mogelijk sterretjes, schaduwen, verschillende bewegingen en aura’s rondom voorwerpen. Dit is je zesde zintuig wat zich opent.

7) Je begint met andere ogen naar de wereld en alles wat dat in stand houdt, te kijken, met een nieuw begrijpen en een nieuwe werkelijkheid die er voor jou misschien niet als écht uitziet. Blijf in die “flow”. Heb zoveel mogelijk compassie, probeer zo liefdevol mogelijk te zijn en ben niet te hard voor jezelf als je een slechte dag hebt. Wees lief voor jezelf terwijl ondertussen je bewustzijn groeit.

8) Je intuïtie wordt groter, je voelt compassie en liefde voor alle dingen om je heen en je begint te ervaren wat werkelijk “is”.

9) Je wilt breken met oude gewoontes en beperkende patronen en nieuwe dingen proberen die je nog nooit eerder gedaan hebt.

10) Synchroniciteit. Gebeurtenissen beginnen elkaar sneller en met grotere “toevalligheid” op te volgen, als teken dat je op de goede weg bent. Het uit zich bijvoorbeeld in specifieke reeksen met getallen, ontmoetingen met gelijkgestemden, beelden en visioenen die jouw kant op komen. De toevalligheden hebben een grote betekenis, ze komen overeen met je gedachten en spreken tegen je op een diep niveau wat alleen jíj waarschijnlijk begrijpt.

Bron : Above Top Secret
Vertaling : Niburu

http://free-spirit-insight.nl/index.php/spiritualiteit/bewustzijn/2015-tien-tekenen-van-spiritueel-ontwaken

4 gedachten over “Tien tekenen van spiritueel ontwaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.