Zielsvertrouwen.


 

Zielsvertrouwen

Zielsvertrouwen, een vertrouwen dat rechtsstreeks uit de ziel komt, en je een gevoel van herkenning en vreugde geeft, een diep innerlijk weten. Bij sommige mensen die op je pad komen is er direct voelbaar een vertrouwen, een band die in de ziel en hart gevoeld en (h)erkend wordt. Zeker wanneer het zielen zijn uit je eigen zielsgroep.

Er ontstaat een onzichtbare lijntje of koorden zonder dat er daadwerkelijk fysieke ontmoeting of contact hoeft te zijn, er stroomt dan een wisselwerking van warme vibrerende energie die in lichaam en geest vertrouwd aanvoelt..een Oervertrouwen die zelfs op afstand gevoeld en gedeeld wordt. Men spreekt zelfs in dezelfde taal en woorden, zodat er gelijke gedachten gedeeld wordt.

 

Zielscontact

Ogen zijn de spiegel van de ziel, wanneer de ziel door de ogen kijkt is er herkenning van gelijke zielen. Signalen in het gevoel van veiligheid op onvoorwaardelijke basis, waar noch het Ego of denken zegeviert.

Een spiegel die je herinnert aan wie je werkelijk bent, een diep innerlijk weten die bewust wordt gemaakt, een afstemming van de ziel. Het is een zielsspiegeling van de trilling en energie die zuiver gedeeld wordt, voelbaar en gelijkwaardig aan elkaar is, zonder dat men eigenlijk elkaar perspoonlijk hoeft te kennen, even ‘thuiskomen’ in jeZelf.

Zo kunnen er eigenschappen gedeeld of omhoog gehaald worden van jezelf die eerder verborgen waren of je vergeten was en je weer eraan mag herinneren wie je werkelijk bent en mag zijn. Maar ook kan de andere ziel je lessen mee geven waar nog aan gewerkt moet worden,al gaat dit met meer liefde en zachtheid gepaard dan van iemand waar geen zielstrilling mee is. Ook met welk doel je op aarde gekomen bent en je missie is voor de mensheid, kan omhoog worden gehaald. En dat maakt je menszijn uniek.

 

Andere zielen.

Natuurlijk komen er ook andere mensen oftewel zielen op ons pad die niet op zielsniveau zitten. Toch vlechten we koorden met ieder mens die ons kruist, positief of negatief. Een koord dat via de zonnevlecht of maag naar de ander gaat om zo de trilling en energie van deze persoon te mogen voelen. Op deze manier voelen we ons aangetrokken tot de andere ziel, maar dat kan ook afstotend zijn zodat er gelijk een gevoel is iemand niet te mogen, dat kan zelfs een afstotende energie zijn. Belangrijk is dan om met je ziel in contact te komen te vragen welke les je nodig hebt om van deze mensen te mogen leren, omdat alles een reden heeft en niet zomaar ontstaat.

Het koord van zielsgelijken gaat van zonnevlecht naar zonnevlecht en van hart tot hart, soms zelfs via het 3e oog kan er verbondenheid zijn met elkaar, zodat elkaars gedachten opgevangen kunnen worden. Dit lijkt veel op zielsverwanten maar is dat nèt niet omdat deze door meerdere koorden verbonden zijn met elkaar. Men hoeft dit niet te leren, het gaat vanzelf, heel open en spontaan omdat het zuiver is zonder Ego..open je ziel en ontvang.

 

Bron:  © Marianne

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.