De paardenfluisteraar


 

De paardenfluisteraar

Paarden zijn sensitieve dieren en hebben een bijzondere aantrekkingskracht op mensen. Een paard spiegelt je aan je diepste zelf. Paarden hebben eeuwenlang een goede band met de mens gehad en dat is niet voor niets. In vroegere tijden waren ze zelfs levensreddend. In deze tijd heeft het paard nog altijd een grote aantrekkingskracht op de mens. Elk dorp of stad heeft wel een manege.

 Kuddedier
In de vrije natuur is het paard een kuddedier. In een groep paarden heeft ieder dier zijn eigen plek, weet wat de rangorde is en zorgt voor een balans van geven en nemen binnen de groep. Een belangrijke eigenschap van het paard is dat het dier volledig in het “hier en nu” leeft en anderen onvoorwaardelijk accepteert zoals hij is. Zelfs bij de mens.

 Een paard leiden met Ki
Als je met een paard werkt, is zijn natuurlijke drang om met jou een mini-kudde te vormen. Een paard acteert daarin op basis van een sterke Ki-stroom. Je kunt een paard alleen leiden door in je Ki-kracht te staan. Een paard leiden vanuit je wil of hoofd lukt niet. Een paard heeft feilloos door of je in je kracht staat. Daarmee is het paard een fantastische spiegel of je in je Ki-kracht staat.
En vanuit je Ki-kracht een edel dier van 700 kilogram leiden, geeft een enorme kick.♫♪

http://www.kicentum.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.