Numerologie in relaties


Relatie berekenen?? lees even verder, erg leuk om te doen!! Succes

Wat is numerologie?  Numerologie is de psychologie, filosofie en wetenschap der getallen. De Griekse filosoof en wiskundige Pythagoras (ca. 600 en 590 voor Christus) is de grondlegger van de westerse numerologie zoals wij die nu kennen. datum getallen ringen trouwenHij ging er van uit dat elk getal een unieke trilling/frequentie …heeft die resoneert met bepaalde eigenschappen. Numerologie verteld onder andere (net als astrologie) over de energie frequentie waaronder je geboren bent. De letters van je naam en je geboortedatum hebben een bepaalde trilling, resonantie, met daarbij behorende eigenschappen en kwaliteiten.

Wat kun je er mee? Alles in het leven kun je vertalen naar getallen en hun betekenis. Numerologie kan je toepassen op de volgende thema’s:

•Persoonlijke ontwikkeling/ Talenten
•Relatiegetal
•Jaarenergie
•Heden, verleden, toekomst
•Huisnummer
Persoonlijke ontwikkeling/Talenten:
Je kunt numerologie gebruiken om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling zowel op relationeel gebied, werkgebied en spiritueel gebied. Je roepnaam, achternaam en je geboortedatum zijn voldoende om inzicht te krijgen in je levensplan, je missie, hoe jij diep van binnen denkt en voelt, hoe je op andere mensen over komt en wat je talenten, kwaliteiten en valkuilen zijn. Maar ook wat je sterke en zwakke punten zijn en hoe en waarom jij jezelf onbewust tegenwerkt en saboteert in het behalen van je wensen dromen en doelen.

Relatiegetal:
Zijn jullie een goede match? Wat zijn de thema’s waar je tegen aan loopt? Welke lessen hebben jullie van elkander te leren? Zijn jullie tegenpolen of juist het zelfde? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de allergieën (emotionele pijnknopjes).

Jaarenergie:
Letterlijk de toekomst voorspellen kan niet met numerologie. Wel kun je de jaar, maand of dag energie uitrekenen. Iedere dag, maand en jaar getal heeft zijn eigen kracht en tegenwerking. Is dit jaar het meest geschikt om een nieuw begin te maken of juist een jaar om zaken af te ronden? Is het een ‘doe’ jaar of een jaar waarin je moet leren luisteren naar je intuïtie? Zo kun je bijvoorbeeld op een 8 dag zakelijke successen boeken en is een 6 dag of jaar geschikt voor alles op relatie en liefdesgebied. 9 is geschikt om ergens een punt achter te zetten, zaken af te sluiten.

Verleden, heden, toekomst:
Met numerologie kun je geen concrete gebeurtenissen zien of voorspellen. Wel kun je op basis van de jaar, maand en/of dag energie de thema’s herkennen waar je in het verleden mee te maken hebt gehad of nu en in de toekomst mee te maken krijgt. Je kunt bijvoorbeeld een paar jaar terug kijken, hoe de energie toen was en of je daar gebruik van hebt gemaakt. Zo kun je ook vooruit kijken, zodat je vast weet welke uitdagingen er voor je zijn de komende jaren.

HEEL BELANGRIJK !!!!! Een toekomstvoorspelling is nooit een garantie! Men draagt zelf verantwoordelijkheid om negatieve patronen te doorbreken en voor de stappen die moeten worden gezet om de toekomst de gewenste uitkomst te laten krijgen! Je creëert voor een groot deel de toekomst zelf!!!

Huisnummer:
Ook je huisnummer heeft een bepaalde energie en betekenis. Vaak kies je onbewust het huisnummer wat het meest aansluit bij je levenslot en/of de thema’s die op dat moment in je leven spelen en wat je daaruit kan leren.
De betekenis van de getallen (algemeen):
~1 Leiderschap, actie, pionier, nieuw begin.
~2 Dienstbaarheid, intuïtie.
~3 Heilige 3-eenheid, creatief, communicatie, gevoel.
~4 Structuur, basis, stabiliteit, betrouwbaar, bouwen, perfectionisme.
~5 Vrijheid, reizen, leren, flexibel, veelzijdig.
~6 Harmonie, gezelligheid, vertrouwen, zorgen.
~7 Intellect, logica, spirituele wijsheid, filosoof, beschouwen, onafhankelijk.
~8 Succes, oneindigheid, kracht, materie.
~9 Vrede, afronden, spiritualiteit, idealisme.
~11 Inspiratie, lichtwerker, paranormaal, hooggevoelig, ziel.
~22 Bouwmeester, helikoptervisie, realisatie van wens en visioen.

Maar ook jouw relatie getal kan je laten berekenen. Dit zijn de getallen van beide geboortedatums bij elkaar opgeteld. Bijvoorbeeld Jan is geboren op 23-05-1987 en Nel op 16-06-1990.
Jan: 2+3+5+1+9+8+7=35 – 3+5= 8
Nel: 1+6+6+1+9+9=32 – 3+2= 5
8+5= 13 – 1+3 =4 Het relatie getal van Jan en Nel is dus 4
Let op! De uitkomst 11, 22 of 33 is van een hogere trillingsfrequentie. Kijk en vergelijk waar je verschillen en/of levenslessen ziet in verhouding tot de herleide getallen 2, 4 en 6.

 1
Positief: Jullie zijn krachtige persoonlijkheden die doorzetten ook als het even tegen zit. Eerlijk en recht door zee. ‘What you see is what you get!’ is jullie motto!
Valkuil: Doordat jullie allebei ‘de baas’ willen zijn kunnen er veel botsingen zijn. Vraag: “wil je je geluk of je gelijk!”

 2
Positief: Hier is sprake van een harmonieuze relatie. Gezelligheid en lekker veel knuffelen. Een relatie waar emotie een grote rol in speelt. Het gaat om de balans tussen geven en nemen.
Valkuil: Ja knikken, jezelf wegcijferen, wederzijdse manipulatie en gemakkelijk in de slachtoffer rol schieten.

 3
Positief: Een relatie met diepgang en een wederzijdse sterke aantrekkingskracht. Deze relatie kan zeer intens zijn, romantisch en hartstochtelijk.
Valkuil: Het is de bedoeling dat jullie leren de minder leuke kantjes van jezelf en de ander te accepteren, anders kan het van korte duur zijn.
Aantrekken en afstoten, pieken en dalen. Kortom een temperament en passie volle relatie! Er kan sprake zijn van binding/verlatingsangst of van jaloezie.

4
Positief: Dit is een stabiele betrouwbare relatie. Jullie nemen elkaar serieus en zijn eerlijk en oprecht. Je weet wat je aan elkaar hebt.
Valkuil: Weinig variatie en uitdaging, waardoor er een sleur kan ontstaan. Als je van rust en regelmaat houdt is het goed, maar als je af en toe ook eens even wil ‘knallen’ mist deze relatie de pit.

 5
Positief: Jullie zijn altijd in voor een geintje en hebben veel plezier met elkaar. Verrassend, veelzijdig, vrij en ongedwongen zijn een aantal kernwoorden voor deze relatie. Bij jullie is het altijd feest.
Valkuil: Soms mag het wel iets serieuzer. Vaak zijn deze relaties niet echt stabiel. Je verveelt elkaar al snel. Toch maar weer op zoek naar iets nieuws?

6
Positief: Een relatie waar verantwoordelijkheid en trouw in een hoog vaandel staat. Het gaat bij jullie om veiligheid en saamhorigheid. In deze relatie ben je lang niet altijd met zijn tweetjes. Het sociale leven is er erg belangrijk voor jullie. Toch zijn jullie ook huiselijke types en genieten er van af en toe even met zijn tweetjes met een zak chips voor de buis te hangen.
Valkuil: Aan elkaar twijfelen, op elkaar projecteren, veel over anderen praten, klagen en beren op de weg zien.

 7
Positief: Voor jullie relatie is het belangrijk dat er voldoende gesprekstof is over serieuze onderwerpen. Dit kan op spiritueel gebied zijn maar ook op het gebied van de wetenschap of over gezamenlijke hobby’s gaan. Jullie zijn intelligent, hulpvaardig, hebben oog voor cultuur en een brede interesse. Ook vinden jullie het belangrijk op de hoogte te zijn van (sociaal) maatschappelijke kwesties.
Valkuil: Jullie hebben weinig behoefte aan veel mensen om je heen. ‘het groepsgevoel’, daar hebben jullie niet zo veel mee. Een andere valkuil kan zijn dat jullie moeilijk uitdrukking weten te geven aan gevoelens en emoties Jullie zijn op dat gebied dan ook vrij gesloten. Het kan ook zijn dat dit voor 1 van jullie tweeën geldt.

8
Positief: Een van jullie of beiden zijn bezig met het verwerven van een goede sociaal maatschappelijke positie en dat maakt dat jullie geliefd zijn bij anderen en respect hebben voor elkaar. Status is belangrijk voor jullie en jullie vinden het helemaal niet erg dat anderen tegen jullie opkijken. Jullie hebben veel vrienden en zijn trots op wat je allemaal hebt bereikt.
Valkuil: De relatie kan ‘verkoelen’ omdat jullie erg carrière gericht zijn zodat er te weinig tijd voor elkaar overblijft. Door je te veel te richten op materiële zaken, wordt er voorbij gegaan aan de simpele genoegens van het leven.

9
Positief: Dit is vaak een relatie voor het leven. Jullie voelen elkaar haarfijn aan. Een half woord is al genoeg. Jullie zijn een rustig en warm stel. Liefst altijd samen staan jullie klaar voor je naasten. Niets is te veel, je kan altijd bij jullie aankloppen voor hulp en raad.
Valkuil: Jullie zijn conflictgevoelig en kunnen elkaar op de lange tenen gaan staan. Een beetje koppig en weinig doortastend kan er voor zorgen dat jullie lang blijven mokken.

 11
Positief: Dit is een spirituele relatie. Een relatie waarbij je elkaar spiegelt en de ‘schaduw’ bij elkaar naar boven haalt. Innerlijke groei is in deze relatie belangrijk. Vaak tweelingziel relaties met een sterke innige band. Kan zeer intens zijn.
Valkuil: Soms is het moeilijk. Door jullie hooggevoeligheid is het vaak te heftig, te dichtbij of er kan sprake zijn van een driehoeksrelatie. In dat geval is het thema onvoorwaardelijke liefde.

22
Positief: In deze relatie vullen jullie elkaar perfect aan. Deze relatie dient een hoger doel, bestaat niet alleen voor jullie zelf, maar is er ook ten bate van anderen. Het is de bedoeling samen te werken aan grote projecten bijvoorbeeld in de politiek. Of bijvoorbeeld een spiritueel centrum te starten.
Valkuil: Waar jullie voor op moeten passen is niet te zwichten voor de ‘schaduw’ of in de verleiding te komen om niet helemaal integer te handelen. Vooral als er veel geld in het spel is kan de verleiding groot zijn. Weet dan dat wanneer je daar aan toegeeft het uiteindelijk tot niets zal leiden.

33
Positief: Dit is een diepe spirituele relatie waarbij sprake is van onvoorwaardelijke liefde. Het gaat op een hoger niveau om spirituele groei om met anderen te delen. Jullie zijn ongemerkt een lichtend voorbeeld voor de wereld om je hen met een voelbare positieve energie.
Valkuil: Soms kunnen jullie het gevoel hebben niet van deze planeet te zijn.

Bron; Anja Damhuis Numerologe

https://tinekevanurk.nl.

Advertentie

4 gedachten over “Numerologie in relaties

    1. Dank je wel, dit artikel is geschreven toen ik zelf nog niet Numerologie deed, inmiddels wel. Is ook niet door mezelf geschreven 🙂 Numerologie is zeer zeker interessant, vind het stiekem interessanter dan horoscopen..

      Like

    1. Supergaaf is numerologie, zegt inderdaad veel meer over je persoonlijkheid dan horoscopen. Behalve geboortehoroscoop die helemaal op je persoontje is gebaseerd en ik kan het weten omdat ik ook geboorte horoscopen heb geleerd 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.