Wetenschappers..


 

 

998380_327733970691133_1250941838_n.jpg

 

Dat is niet verkeerd gezegd, zo kunnen ze de mensen ook niet op het verkeerde been zetten met hun onderzoeken die veelal helemaal niet kloppen..

Advertentie

6 gedachten over “Wetenschappers..

 1. Helemaal mee eens. Want ze mogen onderzoeken doen moet ook maar zouden dan wel goede resultaten moeten geven en niet alleen de proeven bij dieren doen zoals veel gedaan wordt en dan al meteen zeggen er is een gat in de markt voor een nieuw product of stelling.
  En als men testen doet zoals ik laatst schreef over muziek en hoofdpijn, zouden ze eens echt mensen moeten nemen die aan migraine lijden.

  Like

  1. Helemaal waar Bruno, ze doen maar dierproeven om eigen zakken te vullen. In plaats daar van kunnen ze beter echte patiënten nemen voor testen, waar bij wel goede resultaten geboekt kunnen worden om de mensheid verder te kunnen helpen.

   De test op je blog hoort op de boekenplank thuis, ze mogen mij als proef konijn nemen, ik heb al meer mee gedaan met echte medische onderzoeken..

   http://shivatje.wordpress.com/2013/06/27/verzacht-migraine-met-muziek/#comment-6878

   Bedankt voor je reactie, waardeer en respecteer deze altijd en lees ze graag.

   Like

   1. Ik kan best begrijpen dat ze het niet altijd gelijk om de mens kunnen uittesten. Maar voor ze iets schrijven zou dat wel een must zijn wil men een goed onderzoek tot een perfect einde te brengen.

    Zelf ken ik iemand die bijna dagelijkse te kampen heeft met migraine. Alles al geprobeerd en ook al met heel wat medicatie. En wat krijgt ze te horen, het zit tussen je twee oren. Ja mensen ook dat is wetenschap natuurlijk. Als ze er niet meer aan uit kunnen dan moet je maar leren leven met het probleem.

    Like

 2. Dat is zo, er zijn niet altijd de middelen en geld om testen te kunnen doen, dan nog….wacht dan tot het onderzoek is afgerond aleer de resultaten bekend te maken waar mensen wel mee verder kunnen.

  Bij mij is migraine gelukkig wel medisch bewezen. maar toch ondanks medicijnen er ook nooit meer vanaf komt en daar ook mee moet leven. Erg als je te horen krijgt dat het tussen je oren zit omdat er geen oorzaak gevonden kan worden en dan zo afgeschoven wordt omdat ze het zelf niet weten. Zoiets ook ooit eens te horen gekregen maar dan bij een andere ziekte, ik was hysterisch, zat tussen m’n oren 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.