We zijn hier om de wereld te veranderen


 

Ontwaken van goddelijke veranderingsmakers. Wanneer je beseft dat je aan het roer staat van je eigen leven, dan verandert alles. Gewoon weten dat jij degene bent die de leiding hebt, is een grote fundamentele verschuiving. De ware grote verandering is echter die die komt wanneer je vermogens verwerft die je helpen te handelen volgens wat je weet. Dit zijn hulpmiddelen die maken dat je verbinding kan maken met je eigen bekrachtiging en innerlijke bronnen, zonder ophouden, en volgens goddelijke timing. Goddelijke veranderingsmakers zijn overal in de wereld aan het ontwaken, en stappen op het pad van spirituele transformatie.

 

Wereldveranderen

 

Ze leven nu om de wereld te helpen veranderen in een liefdevollere plek om te verblijven. Dit heeft te maken met de ascensie tot een hoger-vibrationele manier van zijn, een die alle leven eert.

De rol van goddelijke veranderingsmakers is de nodige veranderingen te helpen brengen, op het voorplan van verandering te staan, en een voorbeeld te zijn van anderen, in hoe liefdevol, bewust en heel te zijn.

 

Wie zijn die goddelijke veranderingsmakers?

Jij bent er een, natuurlijk. Je hebt jezelf tot nu toe misschien nog niet zo genoemd, maar je hebt de energiesignatuur van een goddelijke veranderingsmaker. Je bent geboren in dit leven. Je bent bedraad op DNA-niveau om verbinding te maken met deze krachtige en weldadige energie, en gebruikt ze om je doel te vervullen.

Er is geen specifiek tijdstip voor wanneer jij de verbinding maakt, maar vertrouw erop dat je die zal maken. Inderdaad, de energie zelf zal met de tijd zo sterk worden, zo persistent, en zo luid aanwezig binnen in jou, dat je niet meer in staat zal zijn ze te ontkennen.

Wanneer je dit al ervaren hebt, weet je hoe dit diep in je wezen aanvoelt.

 

Voorbeelden van hoe dit kan aanvoelen:

  1. Een groeiend gevoel van ontevredenheid met de status quo, in je eigen leven en in de wereld.
  2. Een onophoudelijk verlangen om jezelf ten goede te veranderen
  3. Een overweldigende droefheid over de dysfunctionele staat van de planeet
  4. Een onbeschrijfelijke vreugde wanneer je mediteert over een liefdevolle wereld
  5. Een onbegrensd gelukkig gevoel, soms tot tranen toe bewogen, wanneer je mensen ziet die mededogend en zorgend zijn
  6. Een onlesbaar verlangen om mensen en dieren in crisis te helpen

Wanneer je je bewust wordt van dergelijke gevoelens, neemt je eigen Hoger Zelf dit als signaal om je te verbinden met de hulpmiddelen die je nodig hebt om iets te doen aan hoe je je voelt. Wanneer je aandacht besteedt en handelt volgens de stimulans van je Hoger Zelf, openen zich deuren voor je die vroeger gesloten waren.

Je kan je afvragen waarom je die deuren voordien niet zag, maar geen zorgen, alles is in goddelijke timing en goddelijke plaats. Verspil dus geen kostbare tijd aan het jezelf te veroordelen om vroeger niet te hebben gezien wat je nu wél ziet.

Als je evolueert, denk dan minder en verbind je meer met de wijsheid van je hart. Je Hoger Zelf zal je hart gebruiken om je naar nieuw territorium te leiden.

Vertrouw je hart om je te tonen waaraan je best aandacht besteedt, en wat belangrijk is vanuit een perspectief van het grotere plaatje.

Waar je toegang toe krijgt, zal geen typisch lineair denken zijn dat je overtuigt dat er geen tijd of geld is voor wat jij als juist aanvoelt. Je zal toegang krijgen tot een multidimensioneel perspectief.

 

Jij als Goddelijk wezen

Het is dat multidimensionaal perspectief dat je tastbaar helpt te verbinden met concepten die sommige mensen vreemd kunnen vinden, of verboden gebied.
Hier is een voorbeeld. Jij wordt bewust van je rol als goddelijke veranderingsmaker, ook van je ontwaken tot je goddelijke natuur. Dit gaat niet over religie. Het betekent gewoon dat je een goddelijk wezen bent, van het cellulair DNA-level tot je echte bewustzijn.

 

In je kern ben je goddelijk.

Je zegt niet dat je goddelijker bent dan de andere. Je erkent het goddelijke in alle wezens, en in alle leven. Wanneer je dit herkent, help je anderen om hetzelfde ontwaken tot hun eigen goddelijke sprankel te verkrijgen.

Je doet dit door jouw aanwezigheid in de wereld.

Onderschat niet hoe krachtig dit is!

Besef terzelfdertijd dat veel mensen die vastzitten in religie geloven dat alleen bepaalde wezens, of misschien één opperwezen, goddelijk kan zijn.
Een tweede voorbeeld van concepten buiten de norm is het begrip ‘een bewuste schepper’ te zijn.

Als je tot hier geraakt bent met het lezen van dit artikel, geloof je dit over jezelf. Je zal veel mensen ontmoeten die echter andere visies hebben hierover. Ook mensen die misschien denken dat ze hun eigen bestemming kunnen beïnvloeden, maar ook geloven in het lot, of de wil of een ander wezen.

 

Wist je dat er geen ‘geluk’ bestaat? Je kan natuurlijk wel geluk hebben door vroegere weldadige handelingen; energie is energie, en die liegt niet, zelfs doorheen de tijdlijn van vele levens.

Geluk hebben komt echter niet van hoe het dubbeltje rolt, zoals conventionele wijsheid het laat uitschijnen. Toekomstige omstandigheden zullen nieuwe acties weerspiegelen en het nieuwe meer licht-vervulde bewustzijn dat je in jezelf nu kan creëren.

 

Ontwaken en Bewust

Denk je dat je al ontwaakt bent, dat je werk van ontwaken klaar is en dat je gewoon hier bent om anderen te dienen?

Denk er dan aan dat ontwaken een proces is doorheen de tijd. Er is geen finish.

Zelfs verlichte meesters blijven evolueren.

Elke keer je evolueert naar het volgende level, help je ontelbare anderen door gewoon je aanwezigheid.

Het proces van ontwaken vereist dat je ontwaakt en ontwaakt blijft, in alle soorten situaties en in het gezelschap van mensen die niet zo ontwaakt zijn misschien als jij.

Dit vraagt grote inzet en doorzettingsvermogen.

Je rol als goddelijke veranderingsmaker is je kwaliteiten en hulpmiddelen te laten groeien.

Wanneer je dit doet, wees dan geduldig met jezelf, en denk eraan dat dit is waartoe je gecodeerd bent. Het is niet makkelijk misschien, maar je weet intuïtief dat het absoluut de moeite waard is.
Selacia
Vertaling : Fran Tielemans

 

Bron : Maitreya

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.