Welkom in de nieuwe tijd


 

De frequentie van de aarde is inmiddels naar een hogere dimensie gegaan en wij mensen gaan uiteraard allemaal mee. Oude gewoontes veranderen of zijn al veranderd en wanneer je ze toch wil gaan doen zul je merken dat je jezelf er niet meer prettig bij voelt. Dat het niet meer bij je past. Een terug weg naar hoe het was zullen we gaan ervaren alsof je tegen een stroom versnelling in zwemt. Je krijgt het idee dat je wordt tegen gehouden. Dit zou nog wel eens wat gevechten kunnen opleveren binnen in jezelf. Je bent nog niet gewend. Het kan voelen alsof je opnieuw moet leren lopen.

 

Ilona Pelders

 

Oude gewoontes raak je kwijt en er komen nieuwe voor in de plaats. Dat is even wennen de aankomende tijd. De tijd dat je hebt kunnen oefenen met je lessen uit het verleden, die is voorbij. Nu is de tijd om deze lessen te gebruiken in de nieuwe tijd. Wanneer je de lessen uit je verleden echt zult gaan gebruiken waarvoor ze bedoelt zijn dan zul je het in een steeds hogere frequentie komen met jezelf.

Omdat de aarde zich nu al in een hogere frequentie bevindt worden wij als het ware ook daarheen getrokken. Als een soort magneet. Dit kan nog veel gaan betekenen de aankomende jaren. Veel mensen en daaronder vallen op dit moment voornamelijk de lichtwerkers zullen al hebben kennis gemaakt met de nieuwe tijd. De 5e dimensie ook wel genoemd. Zij zijn de eerste die deze nieuwe tijd al werkelijk hebben mogen aanschouwen. Dit zijn ook de mensen die zich erg in mij herkennen. Zij weten hoe het daar voelt. En zij zijn overal om je heen om jou te helpen en te begeleiden met jouw transformatie proces naar een hogere frequentie.

De transformatie kan voor vele iets heel moois zijn maar voor heel veel mensen is het enorm zwaar. Iedereen wordt omringd door dezelfde energie en iedereen krijgt te maken met blokkades in zichzelf. Waar hele zware blokkades zitten gaat men ook een hele zware tijd tegemoet. Niet iedereen kan deze energie aan. Niet iedereen kan er tegen vechten. Het zal niemand bespaard blijven. Leugens kunnen niet meer worden verzwegen. Het hart wil spreken. De waarheid zal boven water komen. De angst zal moeten worden bestreden. Dit kan voor heel veel mensen te zwaar zijn. De nieuwsberichten over zelfmoord zullen er waarschijnlijk nog veel meer gaan worden. De blokkades moeten worden opgeruimd. Het ego moet worden getemd.

De aarde zelf zal ook een transformatie ondergaan en ook die reageert op de frequentie van de energie. Ook de aarde zal daar schade door oplopen. Niets of niemand blijft ongezien.  Het beste advies wat ik iedereen zou kunnen geven is: Geef je over… Laat het over je heen komen. Laat het gebeuren. Ga je angsten aan en geloof dat het mee zal vallen. Dat de angst groter was dan wat je in gedachte had. Wanneer je door die angst bent staat er een wereld vol wonderen op je te wachten.

 

Ik wens iedereen heel veel liefde, licht en kracht toe in deze nieuwe tijd

Een betere wereld begint bij jezelf

 

Bron: Ilona Pelders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.