10 signalen dat je aan het eind van je “energie-weg” bent


10 signalen dat je aan het eind van je “energie-weg” bent

 • Gepubliceerd: mei 10th, 2013

  vrouw weinig energie 185x250 10 signalen dat je aan het eind van je energie weg bentIk had dit artikel ook kunnen noemen: ’10 manieren om te weten dat je leven zonder brandstof is ‘, want zo voelt het als je aan het eind van je energie-weg komt, als een wagen die geen brandstof meer heeft en nergens meer heen kan. Dat betekent gewoon dat het pad waar je nu op bent geen energie meer heeft voor je en dat er niets meer kan gecreëerd worden in die energetische ruimte omdat je nu op een ander energie-level bent.

  Op mijn facebookpagina postte ik enkele dagen geleden dat we allen deze week hielpen met het openen en activeren van een nieuw energieportaal, één dat al eonen lang aanwezig is, maar slapend. Met dit nieuwe energieportaal hebben we toegang tot zoveel nieuwe en andere frequenties die je bewuster zullen maken van de beperkingen van je huidige pad en beseffen we dat we zoveel meer ter beschikking hebben. Je bent aan het eind van je energie-weg en het is tijd om na te denken om over te schakelen van loodvrije brandstof naar raketbrandstof.

  Het lijkt wat op leven in een comfortabel, gewoon huis, en dan een enorm landhuis bezoeken. Wanneer je dan terug thuiskomt, lijkt je huis erg klein en niet al te hip. Wanneer we geconfronteerd worden met nieuwe frequenties die ons leven op veel verschillende manieren kunnen uitbreiden, kan ons leven er plots heel klein en beperkt uitzien, dan zien we waar we verandering kunnen aanbrengen, en vragen we ons af waarom we die kansen voordien niet zagen? Het heeft geen zin ons hier te gaan veroordelen, omdat die kansen op ons huidig energie-pad niet beschikbaar waren, maar met de nieuwe frequenties wel.

  Maar hoe weten we dat wat we zien mogelijk is en hoe kunnen we er verbinding mee maken en het manifesteren? Zijn we slim, krachtig, begaafd en capabel genoeg om nieuwe mogelijkheden voor onszelf te creëren? Dat zijn we, als we verbinding maken met de nieuwe energieën, maar eerst moeten we ons afkoppelen van het energiepad dat ons niet meer dient, omdat het niet de frequentie of vibratie heeft om dit nieuw potentieel helpen te manifesteren. Elke energetische frequentie heeft een beperking op zijn potentieel en wanneer je dat level bereikt, is er niets meer. De energie kan je niet meer dienen want je creëert nu nieuwe aspecten voor je leven. Dit houdt ook in relaties, situaties en mensen in je leven.

  Hier zijn tien manieren waarop je kan weten dat je energie-pad zijn grens bereikt heeft, dat de energie in je leven je niet langer dient, en dat je aan het einde van een weg bent, klaar om een andere te nemen:

  1. Je houdt niet meer van je leven, het voelt beperkt en klein aan en je weet dat er iets meer vervullend is voor je, zelfs al weet je nog niet wat dat is.

  2. Je houdt niet van wat je doet met je leven, je houdt niet meer van je job, je carrière, je financiële situatie, je relatie, of je woonplaats. Het kan aanvoelen als energieverlies ook.

  3. Dingen die je vroeger gelukkig maakten zijn nu dingen die je beroven van je vreugde. Je bent misschien niet meer in staat om je te herinneren hoe het voelde om gelukkig te zijn.

  4. Je voelt je afgekoppeld van de mensen rond je, en vindt ze misschien niet meer leuk (het heeft geen belang wie ze zijn; dit gaat over alle relaties en mensen, ook familie). Ze mijden je misschien een beetje (of veel), of wanneer je bij hen bent, voelt de conversatie geforceerd aan, en het is moeilijk communiceren met ze.

  5. Je voelt je vast zitten, niet in staat om een andere richting in te gaan, en je verlangt ofwel sterk naar verandering en bent bereid om elke richting te nemen om dat te realiseren, ofwel ben je zo in de war dat je niet weet wat te doen nu.500 480x288 10 signalen dat je aan het eind van je energie weg bent

  6. Je voelt je niet gemotiveerd en bent je creativiteit en ambitie kwijt. Zelfs gewone, vertrouwde dingen voelen aan alsof je in dikke modder stapt.

  7. Je voelt je ijl, verward en je denken is versluierd. Je hebt het moeilijk om je te concentreren en te focussen op de kleinste dingen, en het vraagt veel tijd om iets gedaan te krijgen.

  8. Je spendeert veel tijd met dagdromen over overal te zijn behalve waar je bent in je leven nu.

  9. Er is een sterke neiging om weg te gaan, weg te lopen, te vertrekken naar het onbekende en je huidige leven achter te laten om uit te zoeken wat je gelukkig zal maken.

  10. Je voelt de drang om je woonruimte op te ruimen, dingen weg te gooien die je niet langer wil, en wanneer je door je bezittingen gaat ben je verrast hoeveel je wil weggooien.

  En wat nu? Hoe raak je voorbij het gebrek aan motivatie en je algemeen ongelukkig voelen dat je momenteel overspoelt? Het kan voelen als je ergste nachtmerrie, maar het is eigenlijk je krachtigste moment, want je angst voor verandering kan klein zijn in vergelijking met hoe groot je wil en bereidheid tot verandering. En dan kan het gebeuren. Hoe krachtig en beloftevol het potentieel van de energie ook is, het hele potentieel van de energie blijft puur potentieel, tot we beseffen dat het pad waar we op zijn geen energie meer voor ons heeft en we bereid zijn een nieuw pad te overwegen.

  DeF 187x250 10 signalen dat je aan het eind van je energie weg bentDe volgende stap is te overwegen wat we kunnen doen. Waar waren we aan gehecht en kunnen we nu loslaten? Van welke uitkomst kunnen we de fundering beginnen te creëren? Je dromen voorzien de antwoorden op de vraag: ‘Wat wil ik?’, dus besteed aandacht aan de geheime verlangens die je koestert, de dingen die volgen op ‘Ik zou willen dat…’. We kunnen gaan van ongelukkig zijn en depressie naar geïnspireerde actie ondernemen, door te weten dat, wanneer we depressief en ongelukkig zijn, we het einde van een energie-pad bereikt hebben.

  Door het volgen van het pad van onze dromen en hoop zal zich een nieuw pad beginnen te ontvouwen. En door geïnspireerde actie te ondernemen, breiden we het potentieel van de nieuwe energie uit naar de nieuwe realiteit voor ons leven.

  door Jennifer Hoffman

  www.enlighteninglife.com

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.