Helder ruiken


 

 

 

Helderruiken

Deze vorm van helderheid komt net als helderproeven   niet vaak voor. Vaak is het een onderdeel van telepathie en komt voor in   specifieke situaties. Een voorbeeld van helderruiken is het ruiken van een   brandgeur terwijl er geen brand is of het ruiken van een geur die bij een   bepaald persoon hoort. Tijdens het geven van een reikibehandeling op afstand,   kan er op dat moment een heel sterke band ontstaan tussen de behandelaar en   de ontvanger zodat de behandelaar een signaal kan doorgeven aan de ontvanger,   zoals de geur van de wierook die hij aan het branden is. Eigenlijk zou dit je   dus geen helderruiken moeten noemen maar telepathie. Een ander onderdeel van   helderruiken is het ruiken dat iemand ziek is. Als de helderruikende in de   omgeving is van een zieke zal hij dat weten door de specifice geur die hij op   dat moment ruikt. Dit kan ook gebeuren bij een healing. Paragnosten kunnen   van entiteiten een bepaalde kenmerk door krijgen waardoor zij zich kenbaar   kunnen maken door . Dit kan van alles zijn, een bepaald sieraad of een ander   symbool, maar ook een bepaalde geur die specifiek bij een overleden persoon   hoort zoals parfum. Hier praten we dus over het contact tussen een entiteit   en een mens en is er geen sprake van telepathie, maar van helderruiken.

 

 

Wat is helderruikendheid?

Andere benaming; Paranormaal ruiken, helder ruiken, helderruikend;

Wat een helderruikend persoon ruikt zijn niet de normale geuren die algemeen aanwezig zijn, maar energieën die in duidelijke geur worden omgezet. De persoon ruikt iets wat een ander niet kan ruiken. Waar de energie van wat er geroken wordt vandaan komt is niet altijd bekend. Het lichaam of een deel van het lichaam (ook ieder orgaan of gezwel) straalt energie uit (in de aura/uitstraling/energieveld van de persoon), wat opgevangen kan worden door een helderruikend persoon. Maar niet alleen het lichaam of delen van het lichaam zenden energie uit, alles zend energie uit.

 

Iemand die helderruikend is, ruikt vaak maar een deel of enkele van de onderstaande mogelijkheden van het paranormaal ruiken.

Welke mogelijkheden zijn er?

· Ruiken van ziektes

· Ruiken van tekorten

· Ruiken van de geur van een overleden iemand

· Ruiken van een geur dat iemand gaat overlijden

· Ruiken dat iets niet goed/gezond is

· Ruiken van dingen die je ziet

· Andere?

 

Ruiken van ziektes; Wanneer een helderruikend persoon een ziekte ruikt bij een mens of een dier, ruikt de persoon de (negatieve) energie die het zieke orgaan of gezwel uitstoot of uitstraalt. Omdat bij iedere ziekte een andere energie wordt uitgestoten of uitgestraald kan hieraan de verschillende ziektes worden herkend. Wanneer je een bepaalde ziekte voor de eerste keer ruikt zal het moeilijk zijn om aan te geven wat het is, hoe weet je dat het klopt? Het is bekend dat er honden zijn die kanker kunnen opsporen bij mensen door te ruiken. Deze honden zijn dan ook helderruikend.

 

Ruiken van tekorten; Ieder mens heeft zijn of haar eigen basishoeveelheid van voedingsstoffen nodig wil het lichaam of de geest niets gaan mankeren. De hoeveelheid en de samenstelling van die basishoeveelheid verschilt per persoon. Ieder persoon heeft ergens anders behoefte aan. Het lichaam gaat minder goed functioneren bij tekorten (en ook tevelen) ergens aan. De energie van nodig zijn van bepaalde substantie (bijvoorbeeld een specifieke groente of fruit) zal zich dan gaan bevinden in de uitstraling van de persoon. De helderruikend persoon kan deze uitstraling waarschijnlijk dan waarnemen en de neus van de helderruikend persoon zal dan de energie van het tekort omzetten in een geur van een bepaalde substantie. Nu is het alleen nog zaak dat de persoon het goed interpreteert, wat er met deze geur bedoeld wordt. Ook kan het voorkomen dat men een voedingsmiddel ruikt, dat aangeeft dat er opgepast moet worden dat er niet te veel van genomen wordt.

 

Ruiken van de geur van een overleden iemand; Ieder mens heeft een bepaalde geur bij zich. Ook houden veel mensen van een bepaalde geur. Wanneer geesten aanwezig zijn kunnen ze zich kenbaar maken door de persoon iets te laten ruiken, wat die dan in verband met die overleden persoon brengt.

 

Ruiken van een geur dat iemand gaat overlijden; Sommige helderruikende mensen kunnen als iemand gaat overlijden de ‘geur van de dood’ ruiken. In de dagen/weken/maanden voor de dood wordt er op energetisch niveau de mens los gemaakt van het lichaam. Bij dit proces van doodgaan komt er energie vrij, die door een helderruikend iemand kan worden opgevangen in de neus die het vertaalt in een unieke geur. Andere mensen ruiken deze geur niet. De persoon die in het proces van doogaan zit lijkt dan een geur bij zich te dragen.

 

Ruiken dat iets niet goed gezond is; Een helderruikend persoon kan bijvoorbeeld ook ruiken of iets goed is om te eten of niet. Bijvoorbeeld als de persoon roompaté in huis heeft gehaald. Roompaté heeft een vrij specifieke geur. Op een gegeven moment ruikt de persoon de geur van de roompaté dat de paté niet meer te eten is. Een ander persoon ruikt eraan, maar ruikt alleen de paté. De helderruikend persoon krijgt de geur van de substantie in de neus. Hierbij krijgt de persoon ook de energie van de substantie binnen via de andere sensoren in de neus. Zo “ruikt” de persoon dat het niet te eten is.

 

Ruiken van dingen die je ziet; Een andere eigenschap die een helderruikend persoon kan hebben is dat hij/zij de geur ruikt van iets wat hij ziet. Wanneer hij bijvoorbeeld tv kijkt en daar beelden ziet van een stal, dat die dan de paarden ruikt. Beelden van zeewater en hij ruikt de zee. Of als een persoon gezien wordt dat hij dan de geur van die persoon op tv ruikt. Enz.

Bron: aura&chakra cursus

““““““““““““““““““““

Zelf ruik ik wel eens een ‘brandlucht’ zonder er brand is. Een ‘poeplucht’ zonder daar aanverwant te zijn zoals in de omgeving geen gassen of winden gelaten wordt, mijn ontdekking is dat een persoon in mijn omgeving heel ziek is van binnen.

Bij ‘overledenen’ ruik ik ook hun eigen specifieke geur die bij hen horen. Zoals rooklucht van roken, een parfum, een muffe geur, of bloemenlucht. Dit wordt ook herkend door nabestaanden aan wie ik dat door geef.

Ook van personen op afstand kan ik de geur ruiken die bij hen horen.

Wanneer ik de zee zie, ruik ik het ook gelijk.

Interpretaties zijn moeilijk om een link te leggen met een geur. Er niet naar op zoek is beter, later kan alsnog de geur verklaard worden..

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.