21-12-2012


 

Vandaag is het een dag met een prachtige datum en getallen die gelijk zijn 20-12-2012. Vannacht om 0.00uur zal de geboorte van een nieuw Licht beginnen, we stappen dan een nieuw tijdperk en nieuwe wereld binnen. Dus geen verdoemenis van valse profeten die onheil  stichten en paniek rondzaaien dat de wereld vergaat omdat zij de Maya kalender verkeerd hebben gelezen of geïnterpreteerd.Wat er ook moge zijn….het is duidelijk een tijd van transformatie, frequentie met grote kracht en energieën. Wat is er mooier om deze te mogen ontvangen en te beleven, om deze met open armen te ontvangen. Pas in de volgende eeuw zal zoiets weer vergelijkbaar zijn.

 

goudenzon

 

Advertentie

15 gedachten over “21-12-2012

  1. En zo is het Bruno, een gewone dag als ieder ander, met een unieke en prachtige datum die wat mystiek is :-). Zo ook morgen waar de energie al van voelbaar is, tenminste bij mij dan..

   Like

 1. Een nieuwe dag, een nieuw begin, een nieuwe start.
  Pluk deze mooie unieke dag en laat het komen zoals het komen mag, in je eigen gevoel, energie en kracht. Blijf dicht bij jezelf en ga niet met de kudde mee van Doomsday.

  Gisteravond was de lucht en hemel ”zwanger” van een roze of lila kleur. Prachtig om te zien en te voelen, deze energie. Vandaag laten we de zon schijnen in ons hart en de energie zal voelbaar zijn.

  Geniet van deze prachtige unieke dag 🙂

  Like

   1. In deze tijd en wereld moet je uitgeslapen zijn hahaha….
    Nou èn of het volop bezig is, is heel goed voelbaar in de positieve zin. Voel me energiek en vrolijk, en dan niet door de gedachte dat er een nieuwe wereld geboren is dan wel het écht voelbaar is 😀

    Like

  1. Ontwaken en stap voor stap het nieuwe tijdperk bewandelen, bewust met al je zintuigen om de geboorte van nieuw licht, kracht en energie te ervaren in deze nieuwe wereld. Iedere dag, ieder moment wat prachtig kan zijn.
   Bedankt Marjon voor je reactie 🙂

   Like

   1. Welkom in het nieuwe tijdperk, we zijn er nog steeds. Doomsday is voorbij, de valse profeten en paniekzaaiers houden zich schuil, zou dit een lesje zijn voor hen? hoewel er altijd deze zullen zijn die onnodig onheil blijven aankondigen. Blijf daarom altijd goed bij jezelf en je eigen gevoel.

    In Australië is men inmiddels al aan de 2e dag begonnen in dit nieuwe tijdperk Aquarius. Nog enkele uurtjes en onze eerste dag is ook al om.

    Image and video hosting by TinyPic

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.