Gelijkwaardig


 

 

 

                                                      Gelijkwaardige mensen

Als we goed kijken en begrijpen, beseffen we diep in ons dat wij als mens gelijkwaardig zijn aan elkaar. Dat is de essentie van ons menszijn vanuit de Bron waar we allemaal vandaan komen en er geen verschil is. Door bepaalde eigenschappen of karakter eigenschappen te hebben gecreëerd ziet niet iedereen dat zo. Ook de maatschappij en de wereld waarin we nu leven heeft een grote invloed op ons.

Overal rondom ons heen zie, lees en hoor je dat er zoveel verschil gemaakt tussen mensen. De een is favoriet, gewild en graag gezien..en mag dan ook onbeperkt gebruik maken van deze voorkeur. De ander wordt liever niet gezien of gehoord, en ontwijkt men liever deze mensen. Voor hen geldt een bepaalde limiet of grens waar deze zich aan moet houden. En kan men hun een gevoel meegeven om niet gewenst te zijn of onmenswaardig. Weet dan voor jezelf dat het niet aan jou ligt, maar aan de ander. Maar ook dat er altijd verschil is overal in, en niet alleen in mensen. We zijn allemaal gelijk, er is geen verschil.

Laten we ook nooit vergeten dat wat een ander aangeaan wordt, altijd wederkeert op je eigen pad. Dat is de wet van karma..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.